Veckans topplista över lån - v.4 2018

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.4 2018. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades måndag 2018-01-22 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian

Låna pengar till körkort

Låna pengar till körkort? Går det? Hur gör man det? Vad kostar ett körkort ungefär? Svar: Ja det går och på den här guiden så tipsar vi om alternativ där du kan låna till ditt körkort redan idag. Det gör vi genom topplistor, omdöme, betyg och recensioner. Du har även alltid möjlighet att ställa frågor som antingen vi i redaktionen eller någon annan besökare kan svara på. Vi har skapat ett bäst i test över lån som passar att låna till körkort med. Det vi gjort är att dra nytta av den unika statistiken vi sitter inne på som en av Sveriges största ekonomibloggar och gjort den till en användbar topplista där du kan se vart andra besökare valt att låna pengar till sina körkort efter ha läst någon av våra guider om just körkort.

Låna pengar till körkort – Veckans ENKLA topplista

Här sammanställer vi en ENKEL topplista över vilka lån som är populärast hos våra besökare efter att dom har besökt någon av våra guider om lån till körkort. Vi sorterar listan varje måndag efter omdöme och betyg från våra besökare och sedan efter det så sorteras listan efter vilket lån som våra besökare oftast väljer att låna till körkort med efter ha besökt oss.

Låna pengar till körkort


Innehåll i guiden Låna pengar till körkort

Innehåll i guiden Låna pengar till körkor visar vad du kan hitta i den här guiden redan från början. Du ska enkelt kunna klicka på rubrikerna och hitta rätt så snabbt det bara går.

 • Låna pengar till körkort »
 • Låna pengar till körkort – Veckans ENKLA topplista
 • Innehåll i guiden Låna pengar till körkort (här är du nu)
 • Vanliga frågor om Låna pengar till körkort
 • Fördjupning i Låna pengar till körkort
 • Tips på andra guider relaterade till Låna pengar till körkort
 • Sammanfattning av guiden Låna pengar till körkort
 • Läs mer om att Låna pengar till körkort
 • Ställ en fråga om Låna pengar till körkort
 • Säg exakt vad du tycker om guiden Låna pengar till körkort 1-5
 • För dig som vill använda ord om Låna pengar till körkort som du precis läst

Vanliga frågor om Låna pengar till körkort

Här samlar vi på frågor som vi ofta får in om just att låna pengar till körkort. Vill du ställa en fråga eller diskutera guider i övrigt så kan du göra det längst ned i den här guiden.

 • Vad kostar ett körkort?
 • Körkort avbetalning? Kan man ta körkort på avbetalning?

Vad kostar ett körkort?

Svar: Kostnaden för ett körkort kan variera väldigt mycket men en intensivkurs kan kosta runt 10000kr ungefär.

Körkort avbetalning? Kan man ta körkort på avbetalning?

Svar: Ja det är absolut möjligt och gör med ett privatlån. Här ovan kan du se vart flest valt att låna pengar till sitt körkort efter ha läst någon av våra guider om lån till körkort.


Fördjupning i Låna pengar till körkort

Fick du inte svar på det du sökte i det ovanför snabbmenyn så hoppas vi att du hittar det här i fördjupningen. Det här kapitlet är till för dig som vill ha mer än den lätta versionen. Här går vi mer på djupet om just lån till körkort.

 • Låna pengar till körkort med privatlån

Låna pengar till körkort med privatlån

Många väljer då att ta en privatlån för att låna pengar till sitt körkort. Privatlån är det du ser samlat i tabellen ovan. Där ser du långivaren till vänster och länk för mer info till höger. Långivarna är sorterade efter vad dem har för ränta från ränta och sen om de har samma från ränta så sorteras de efter vilken som är populäraste i just vår tabell. Låna pengar till körkort kan bli aktuellt om man vill ta körkort snabbare än om man måste samla ihop pengarna först för att sen börja ta sitt körkort.


Sammanfattning av guiden Låna pengar till körkort

Du kan låna pengar till körkort ett privatlån. I den här guiden listar vi dom 10 populäraste lånen till körkort hos våra besökare just den här veckan. Sedan kan du ta del av omdöme, betyg och recensioner om alla lånen för att hitta ett som passar just dig bäst. Här tar vi tillsammans med våra besökare reda på vilket lån som är populärast för att låna pengar till körkort. Redaktionen har utgått från alla lån och tagit ut dom som passar till att låna till körkort. Sedan kan våra besökare läsa och lämna omdöme och betyg på samtliga lån. Topplistan sorteras första efter omdöme och betyg och sedan efter vilket lån som är populäraste just precis nu. Sedan nollställs listan varje måndag klocka 00:01 och då återgår den till att sorteras efter omdöme och betyg.


Tips på andra guider relaterade till Låna pengar till körkort

Här listar vi några guider om att låna pengar som vi tror du vill läsa om du funderar på att låna pengar till körkortet.

 • Låna pengar
 • Låneförmedlare

Låna pengar

En bra start när man funderar på att låna pengar är att besöka våran stora och bredaste guide Låna pengar. Där försöker vi samla allt det viktigaste om att låna pengar i en och samma guide och sedan länkar vi vidare till fördjupningar. Vårt mål är att den guiden ska fungera som en startsida för alla som vill låna pengar och vill ta tag i sin situation själva och inte låta någon annan sköta ens ekonomi helt.

Låneförmedlare

Att låna till körkort med hjälp av e låneförmedlare gör flest av våra besökare så därför tycker vi att du bör läsa guiden Låneförmedlare innan du väljer att låna pengar till körkort. Där kan du bland annat se vilka låneförmedlare vi listar på Kontantinsats.se och som du kan använda för att ta ett lån till körkort.


Läs mer om att Låna pengar till körkort

Läs mer om att Låna pengar till körkort är en meny där vi radar upp alla guider vi skrivit om just lån till körkort och som vi tycker du borde ta en titt på innan du väljer att ta ett privatlån/ blancolån till körkort.

Läs mer om att låna till kontantinsats

Är du ute efter att låna till kontantinsatsen? Här har vi samlat några guider om det som vi tycker du borde läsa i så fall.


Ställ en fråga om Låna pengar till körkort

Ställ en fråga om Låna pengar till körkort i kommentarsfältet.


Säg exakt vad du tycker om guiden Låna pengar till körkort 1-5

Säg vad du tycker om guiden Låna pengar till körkort med betyg ett till fem här. Har vi kunnat svara på din fråga så du fått svar på din fråga när du stänger ned här?

[ratings]


För dig som vill använda ord om Låna pengar till körkort som du precis läst

Självklart kan du även ge omdöme på Låna pengar till körkort och det gör du i kommentarsfältet.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Låna pengar till körkort

Det här inlägget postades i Låna pengar, Låna pengar till. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Låna pengar till körkort

 1. Adam skriver:

  Är Lendo en bank?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Adam,

   Nej Lendo är en låneförmedlare. Du lånar alltså inte pengar av Lendo utan Lendo fungerar som en marknadsplats för lån som ställer banker mot varandra för att du ska få så bra ränta och villkor som möjligt hos dom banker som Lendo jämför. Som i skrivande stund är över 20 stycken. Och det är gratis att skicka in en ansökan och dom tar inte ut någon avgift av dig om du väljer att låna pengar utan dom får betalat av banken som du eventuellt väljer att låna pengar av. Men lånet blir inte dyrare för det. Dessutom får du bara en UC (kreditupplysning) vilket är en av dom stora fördelarna med att använda en låneförmedlare. För hur fler UC du har på dig desto svårare brukar det blir att få låna pengar. Och desto högre ränta brukar man få.

 2. Karina skriver:

  Så om jag vill låna pengar till mitt körkort så kan jag alltså använda mig av Lendo?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.