Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 28. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Låna pengar till kontantinsats

Låna pengar till kontantinsats, går det? Låna pengar till kontantinsats är tyvärr ett måste för många. Om vi tar kontantinsats till bostad, hus, villa, bostadsrätt, lägenhet och så vidare först. Eftersom man vid ett bolån bara får låna pengar upp till 85 procent av marknadsvärdet så kan det bli en ganska stor summa om man köper en dyr bostad, hus, villa, bostadsrätt, lägenhet och så vidare. Därför behöver många låna pengar till dom resterande 15 procenten. Då är ett alternativ ett privatlån och det är såna vi listar i tabellen ovan. Det är ofta den enda sättet för många att komma in på bostadsmarknaden. Speciellt i våra storstäder där priserna är rekordhöga. Du får inte låna mer än 85% med bostaden som säkerhet för lånet men du kan även låna till insatsen och därför teoretiskt låna 100% med både privatlån och bolån. Många väljer dock att låna en del av insatsen och sedan ha en del själva.

Låna pengar till kontantinsats


Vi pratar om Låna pengar till kontantinsats

Tillsammans pratar vi om Låna pengar till kontantinsats i kommentarsfältet. Så om du har några funderingar eller så om just lån till kontantinsatsen så kan du vara med och diskutera längst ned.


Lämna omdöme och betyg på guiden Låna pengar till kontantinsats

Här kan du säga vad du tycker om guiden Låna pengar till kontantinsats som du precis tagit del av. Du börjar med betyg i form av stjärnor och sedan är det bara gå vidare till att skriva en kommentar i formuläret nedan där du alltså kan ge ett omdöme.


Sammanfattning av Låna pengar till kontantinsats

Med guiden Låna pengar till kontantinsats vill vi framförallt – åter igen – informera om att man faktiskt kan låna till insatsen vid köp av en bostad. Vilket tyvärr inte alla vet om. Så vi skapade guiden 2010 för att öka vetskapen om det. Sedan har sajten vuxit till en av Sveriges största ekonomisajter sedan dess.


2 reaktion på “Låna pengar till kontantinsats

 1. Therese

  Hej! Jag ska köpa en lägenhet för 2milj och har 150 tusen. Alltså behöver jag 150 till. Kan jag ta ett privatlån till det? Nu menar jag inte just jag för det fattar jag att ni inte kan svara på utan min fråga är om det ens är möjligt att man får det? Enligt lag alltså typ.

  Svara
  1. Kontantinsats

   Hej Therese! Ja det är fullt möjligt att göra så och tyvärr får allt fler göra det när bostadsmarknaden rusar och politikerna inte gör något åt det. Lycka till med ditt bostadsköp!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.