TOPPLISTAN VECKA 8 2019:
1. Advisa kontantinsats
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Se hur mycket du/ni får låna idag!
MER INFO »

KLICKA HÄR för HELA topplistan!

Låna pengar till kök

Låna pengar till kök? Vad finns det för alternativ? Antingen kan du låna på bostaden men med förutsättningen att du inte belånat upp till 85% av bostadens värde redan. Säg att bostaden är värd 2milj. Då måste insatsen vara på minst 300.000kr. Har du lån under 1700.000kr då så kan du ha möjlighet att belåna bostaden i vissa fall. Annars kan du prova ta ett privatlån till att renovera köket med. Vi har satt ihop en topplista över vilka alternativ våra besökare oftast väljer när dom ska låna pengar till nytt kök. På så sätt hoppas vi få fram det bästa alternativet.

Populäraste lånen för kök

Ser du topplistan här ovan? Det är våran topp 5 av lån till kök enligt oss. Det består helt enkelt av ett bäst i test av lån till kök där vi samlat data från alla guider om att finansiera ett kök som vi har och sedan sammanställt det till en och samma lista. Där vi bland annat tar omdöme och betyg från våra besökare och data från banker och långivare som visar vilket lån som är populärast hos våra besökare när dom besökt guiden i ämnet. Det tro vi är receptet för att hitta det bästa lånet för just detta.

Låna pengar till kök

På bilden ovan ser du ett nytt kök från IKEA.

Lämna betyg och omdöme på guiden Låna pengar till nytt kök

Vi skulle bli väldigt glada om du ville säga vad du tycker om guiden Låna pengar till kök som du precis läst. Det kan du göra genom att lämna omdöme och betyg här nedanför. Betyg ger du genom att trycka på stjärnorna där 1 är dåligt och 5 är kanonbra. Och omdöme lämnar du i kommentarsfältet. Där får du väldigt gärna även motivera eventuellt betyg om du lämnar det också.

Med Låna pengar till kök hoppas vi göra en sida där vi kan samlas och diskutera lån när vi ska köpa ett nytt kök helt enkelt. Om du vill renovera hemma och byta ut ditt kök men inte har pengarna så måste du ju finansiera det på något sätt. Och då hoppas vi den här sidan kan vara till hjälp så du själv kan hitta det bästa och billigaste lånet för dig och ditt nya kök.


Kan man låna pengar med ett privatlån till kök?

Svar: Ja ett privatlån är ett lån där du inte lämnar något i säkerhet och du får köpa vad du vill för lånet. Till exempel ett nytt kök alltså. Och faktum är att en av dom vanligaste orsakerna till att folk tar ett privatlån är att renovera. Och där innefattar ju ofta just nytt kök.


Läs mer att Låna pengar till kök

Vi har många guider om Låna pengar till kök så här har vi samlat några som vi tror just du kan vara intresserad av utifrån vad du tidigare varit intresserad av här på Kontantinsats. Se listan och se om du vill läsa vidare i någon annan guide.


1 tanke på “Låna pengar till kök”

  1. Jag valde att ta ett privatlån till ett kök på IKEA och är supernöjd. Genom att använda en låneförmedlare så fick jag billigare ränta än om jag skulle valt att låna pengar lika länge hos IKEA.

Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.