Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Låna pengar till jul

Låna pengar till jul gör många. Många tar julklappar på avbetalning eller lånar en summa för att köpa julklappar för och på så sätt tar julklapparna uppdelade på några månader. Julhandeln gick förvisso inte upp något 2012 och det var första året som det inte gjorde det på 16år. Men vi förbrukar fortfarande väldigt mycket pengar under julen. Det är ju inte bara julklappar vi har som extra utgift under december dessutom. Det är ju en hel del saker som köpa under december som vi inte gör andra delen av året. Därför har vi listat alternativ för dig som vill låna pengar nu i jul här ovan i en topplista. Topplistan sorteras efter vilka våra besökare väljer att låna från och/eller ansöka lån hos. På så sätt hoppas vi kunna sortera fram det bästa alternativet med hjälp av er – för er.

Se vart våra besökare lånat till julklappar i år

Det du ser här ovan är dom 3 lånen som flest av våra besökare valt att låna pengar hos den senast tiden och det efter bland annat läst just denna guiden.

Låna pengar till jul


Innehåll i Låna pengar till jul

  • Julklappar på avbetalning
  • Köpa på faktura eller låna pengar?
  • Sammanfattning av Låna pengar till jul

Julklappar på avbetalning

Alternativen när man ska ta julklappar på avbetalning är antingen att köpa via den kredit butikerna erbjuder eller så lånar du pengar och köper för istället. Då är det ett privatlån som gäller och du hittar en topplista här ovan.

Köpa på faktura eller låna pengar?

Ja det är dessa två alternativen du ofta ställs inför. Många väljer att betala av på faktura för att det är smidigt när butikerna erbjuder den möjligheten. Men frågan är om det är det smartaste alternativen? Men du bör jämföra räntan inför ett köp. Och då är det den effektiva räntan du ska jämföra. Det är nämligen en ränta som finns till för att man ska kunna jämföra enkelt då den tar med allt som kostar vid lånet. Alltså ränta + övriga kostnader så som aviavgifter med mera.


Vad är bäst av privatlån och faktura för julklappar?

Svar: Vad som är bäst det det alternativet som har bäst ränta och bäst villkor. Ofta tycker vi oss se att avbetalning direkt på faktura hos ebutiker har väldigt hög ränta. Så se till att jämföra den noga. Speciellt om du ska handlar för mycket pengar.


Sammanfattning av Låna pengar till jul

Med Låna pengar till jul vill vi göra den bästa guiden i Sverige för människor som vill låna pengar till jul och till julklappar och vill göra det så smart och billigt som möjligt. Det är visionen. Kan du vara med och ge ett betyg på Låna pengar till jul? Det tar bara några sekunder och det hjälper oss att bli bättre förhoppningsvis. Du klickar bara på stjärnorna. Ett till fem.