TOPPLISTAN VECKA 8 2019:
1. Advisa kontantinsats
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Se hur mycket du/ni får låna idag!
MER INFO »

KLICKA HÄR för HELA topplistan!

Låna pengar till jänkare

Låna pengar till jänkare? En en bil alltså. En amerikanare? Här tänker vi skapa en plattform för alla oss som vill köpa en jänkare men inte har alla pengarna själva. Utan helt enkelt behöver låna pengar till den. Alla är inte födda med silversked i munnen. Och alla vill inte spara ihop alla pengarna och köpa bilen först när man blir äldre. Utan vill ha bilen nu. Och då kan man tänka sig att betala räntan för att få bilen nu och ha bilen på avbetalning istället. Och det är precis för oss som den här i sidan finns. Vi rekommenderar alla att läsa guiden billån oavsett vilken typ av bil man vill låna pengar till.

Jämför billån med en låneförmedlare

Dom flesta låneförmedlarna vi listar jämför privatlån. Vilket passar utmärkt till en jänkare eftersom det ofta är ålder på bilen som ställer till det för att ta ett billån med bilen som säkerhet. Vill du se vilka låneförmedlare vi listar klickar du bara på länken ovanför topp 3 totalt här ovan.

Jänkare ofta en bättre affär än ny bilar

Tyvärr är det ju så att billån ofta inte funkar på så gamla bilar som jänkare eftersom dom anser att värdet är utraderat nästan. Men där det egentligen ofta är en bättre affär att köpa en gammal amerikanare istället för en helt ny bil. Det har gjort att priserna gått upp mycket senare åren.

Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.