Här ser du veckans topp 5 av lån vecka 12. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
4.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
5.MyLoan låneformedlare2,95%10000-500000krLåna pengar nu

Låna pengar till en bil

Låna pengar till en bil? Hur gör man och vad bör man tänka på? Svar: Låna pengar till en bil är det många som gör och många som vill göra. Det går dock att göra på många olika sätt. Några väljer att belåna sin bostad för att köpa bil även om inte långivaren alltid gillar det. Sen finns det även billån där du lägger en kontantinsats och har ett lån som liknar ett bolån lite då man ofta tar en del av bilen i säkerhet för lånet. Sen finns det privatlån, vilket är det vi lista här ovan i tabellen.


Meny över Låna pengar till en bil

Det du ser här är en meny över guiden låna pengar till en bil. Tanken är att du så enkelt som möjligt ska kunna hitta exakt det du är ute efter så snabbt som möjligt.

 • Låna pengar till en bil
 • Fördjupning i Låna pengar till en bil (här är du nu)
 • Vanliga frågor om Låna pengar till en bil
 • Fördjupning i Låna pengar till en bil
 • Läs mer om Låna pengar till en bil
 • Var med och diskutera och ställ frågor om Låna pengar till en bil
 • Här kan du säga vad du tycker om guiden Låna pengar till en bil genom att lämna omdöme och betyg

Vanliga frågor om Låna pengar till en bil

Genom åren har vi fått in väldigt många frågor om Låna pengar till en bil och många frågor har vi svarat på gång på gång i flera år. Därför har vi börjat samla vanliga frågor här så du så enkelt som möjligt ska kunna hitta svar på dina eventuella frågor.

 • Finns billån utan kontantinsats?

Finns billån utan kontantinsats?

Svar: Ja det finns det och det är helt enkelt privatlån (kallas även blancolån) som man tar för att låna till bil. Då behöver man ingen kontantinsats utan kan låna hela summan. Med billån med bilen som säkerhet för lånet finns det ingen bank som inte har minst 20% i kontantinsats. Så är det för att det är lag på det.


Fördjupning i Låna pengar till en bil

 • Låna till bil med ett privatlån upp till 500.000kr
 • Billån utan kontantinsats, hur går det till?
 • Låna till bil med ett privatlån

Låna till bil med ett privatlån upp till 500.000kr

Där du kan låna upp till 500.000kr utan att behöva säga vad du ska låna pengar till. Du kan ansöka direkt online på nätet genom att klicka dig in på dessa sidor med snabblänkarna i tabellen.

Billån utan kontantinsats, hur går det till?

Billån utan kontantinsats finns om man räkna privatlån som det. Det vill säga ett lån upp til 400.000kr som du ofta får göra vad du vill med för långivaren då du inte lämnar något i säkerhet för lånet. Långivaren nöjer sig med att göra en kreditupplysning på dig och se att du verkligen kan betala lånet bara. Exempel på långivare som erbjuder privatlån hittar du i tabellen ovan.

Låna till bil med ett privatlån

För att se fler exempel på saker du kan låna pengar till kan du klicka dig fram i menyn eller via etiketterna. Där vi till exempel samlat lite olika saker många lånar pengar till under Låna pengar till.


Lista på guider om Låna pengar till en bil

Det här är en lista över andra guider om Låna pengar till en bil som vi har skrivit om som vi tycker du borde läsa om du är intresserad av ämnet. Vi uppdaterar flera av dessa flera gånger i veckan året runt.

Låna till kontantinsats


Var med och diskutera och ställ frågor om Låna pengar till en bil

Vi försöker bygga en sajt för våra besökare och vi tror på att låta våra besökare vara med så mycket som möjligt och bygga upp sajten. Därför har vi i alla guider kommentarsfältet där du kan ställa frågor och diskutera guiden med oss på redaktionen och med andra besökare. Precis som i guide Låna pengar till en bil.


Här kan du säga vad du tycker om guiden Låna pengar till en bil genom att lämna omdöme och betyg

Här får du hemskt gärna lämna betyg och omdöme på guiden Låna pengar till en bil genom att lämna en kommentar och ge den 1-5 stjärnor.

[ratings]


Här är du nu: Kontantinsats » Låna pengar till en bil

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.