Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Låna pengar till bostadsrätt

Låna pengar till bostadsrätt? Om du ska låna pengar till en bostadsrätt i Sverige så kan du max låna 85 procent av det med bostadsrätten som säkerhet för lånet. Det är bolånetaket i Sverige som gör att det är så. Sedan måste du ha minst 15 procent själv eller genom att lån där du inte lämnar bostaden som säkerhet för det lånet. Ett privatlån till exempel där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. Här ovan ser du vart våra besökare oftast väljer att låna pengar till sin insats just precis den här veckan. På så sätt hoppas vi att vi tillsammans kan utse det bästa lånet för just lån till kontantinsatsen. Vi har många guider om det och den största hittar du på startsidan och det heter helt enkelt Låna till kontantinsats. Den tycker vi att du ska börja med att läsa om du funderar på att låna till en bostadsrätt och inte har 15 procent av dess värde själv.


Vi vill se vad du tycker om Låna pengar till bostadsrätt

Vi vill se vad du tycker om Låna pengar till bostadsrätt och det kan du visa här nedanför med hjälp av stjärnorna vi satt in. Du klickar helt enkelt bara på dom för att lämna ett betyg från 1 till 5. Och sedan kan du se vad tidigare besökare har givit guiden för betyg ihop räknat med ditt. Det vill säga det totala betyget.
Innan du själv klickar ser du det totala betyget innan.


Sammanfattning av Låna pengar till bostadsrätt

Låna pengar till bostadsrätt är en sida där vi skriver om hur man kan finansera en bostadsrätt. Och läser du hela guiden så kommer du märka att vi tänker lite annorlunda i jämförelse med andra. Vi försöker få med alla på resan som en bostadsaffär är. Vi tror att alla mår bra av att äga sitt eget boende. Att det är något som sitter djupt i oss.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.