Här ser du veckans topp 5 av lån vecka 12. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
4.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
5.MyLoan låneformedlare2,95%10000-500000krLåna pengar nu

Låna pengar till bil

Låna pengar till bil är det många som kör. Men det finns många sätt att lösa det på. Två vanliga sätt är med ett billån eller med ett privatlån. Ett billån måste oftast ha kontantinsats till och därför väljer många ett privatlån istället där man alltså inte behöver det.

Billån utan kontantinsats – Finns det?

Du hittar länkar till dessa lån under respektive kategori samt längst upp i tabellen ovan. Där länkas det direkt in där vi tror du vill komma in. Om du klickar på billån så är det dirketlänkar till billån. Där det går. Annars där villkoren står.

Låna pengar till bil


En meny över Låna pengar till bil

Det du ser här är alltså en meny över Låna pengar till bil. Det är rubrikerna till dom olika kapitlen du ser och klickar du på dom så går du automatisk till just det kapitlet. På så sätt hoppas vi att du kan hitta det du söker mycket snabbare än om du har läst hela guiden.

  • Låna pengar till bil
  • Billån utan kontantinsats – Finns det?
  • En meny över Låna pengar till bil (här är du nu)


Fördjupning i att Låna pengar till bil

Vi har som mål att du alltid ska hitta det viktigaste om rubriken innan snabbmenyn kommer. Men gör inte du det så har vi snabbmenyn till dig där du bland annat kan klicka dig till det här kapitlet som alltså är en fördjupning i att låna pengar till bil. Här hoppas vi att du hittar svar på dina frågor om du inte gjort det innan.

  • Låna pengar till bil hos ICA Banken
  • Låna pengar till bil via Compricer

Låna pengar till bil hos ICA Banken

Hos ICA Banken kan du låna pengar till bil genom ett privatlån. Det vill säga ett lån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet utan får låna upp till 350.000kr till vad du vill. Exempelvis en bil. Ett lån utan säkerhet är ofta dyrare än ett lån med säkerhet (bolån och ”vanligt” billån till exempel) men då man inte behöver någon kontantinsats för ett lån utan säkerhet så väljer många det ändå. Detta då det är lag på minst 20 procent insats vid ett ”vanligt” billån. Dessutom finns det fler krav på ett ”vanligt” billån så som årsmodell på bilen och att den är köpt hos en bilhandlare. Vid ett lån utan säkerhet som ICA Banken erbjuder så finns inga sådana krav.

Låna pengar till bil via Compricer

Compricer är en jämförelsetjänst som helt enkelt jämför lån åt dig. Och det med enbart en kreditupplysning. Dem tar alltså fram det bästa lånet för just dig och dina förutsättningar att låna pengar. Compricer ägs och drivs att samma ägare som äger Aftonbladet, Blocket.se, Lendo, Hitta.se med mera.


Vi har mer om Låna pengar till bil

Vi har funnit ända sedan år 2010 så självklart har vi hunnit skriva väldigt mycket om just Låna pengar till bil. Därför skapade vi den här listan där du enkelt kan se några av dessa guider.

Låna till kontantinsats


Lämna betyg och omdöme på guiden Låna pengar till bil

Här får du väldigt gärna lämna betyg och omdöme på guiden Låna pengar till bil.

[ratings]


Här är du nu: Kontantinsats » Billån » Låna pengar till bil

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.