Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 28. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Låna pengar som arbetslös

Låna pengar som arbetslös? Går det? Att låna pengar som arbetslös är nästa helt omöjligt. Du försöka låna pengar genom att pantsätta något hos en pantbank, eller belåna huset hos en bank som erbjuder lån till människor som har svårare att låna pengar. Det dom gör då är dock att ta mer betalat än vanliga banker eftersom dom tar en större risk och därför måste ta mer betalat också. Låna pengar utan inkomst är annars nästan helt omöjligt. Har du en inkomst men är arbetslös så blir det dock några fler alternativ. Men större lån är fortfarande väldigt väldigt svårt. Dock ska du självklart jämföra och försöka hitta ett lån som passar dig och som är beredda att låna ut pengar till dig med dina förutsättningar. Har du en bank sedan tidigare så kan det vara smart att börja med att höra efter där.

Det är tyvärr väldigt svårt

Som du kan läsa ovan så är det mycket svårt. Har du inkomst sedan tidigare kan det bli enklare men ändå väldigt svårt. Så om du verkligen behöver låna pengar bör du läsa våra guider i ämnet för att kunna ta dig vidare.

Låna pengar som arbetslös

Lättast att få låna pengar?

Det är svårt att få låna pengar om man inte har någon jobb men vi har en lista där vi skriver om vilket lån som är lättast att få låna pengar hos. Tyvärr kan inte vi säga exakt vilket det är men däremot kan vi säga vilket lån som våra besökare oftast väljer. Och visar vi vilket lån som flest väljer i guider om just svårt att få låna pengar och vilket lån som är lättast att få så hoppas vi i alla fall inte visa en lista med lån där det är svårt att få låna.


Kan man ta ett privatlån som arbetslös?

Svar: Oftast inte. Det är väldigt svårt och det ett av dom lättaste sätten att låna pengar om du är arbetslös är att gå till en pantbank och lämna något i pant för ditt lån. Men se till att du har en plan för hur du ska kunna betala tillbaka lånet och ränta för att kunna hämta ut det du sätter i pant om du inte vill bli av med föremålet.

Hur kan man öka chanserna att få låna pengar?

Svar: Man kan öka sina chanser att få låna pengar genom att förbättra sin ekonomi på alla möjliga sätt så lånakalkylen blir bättre. Till exempel genom att samla lån så man kan få ett större lån med lägre ränta istället för många smålån som är dyra. Det brukar ofta vara en punkt som dom nästan alltid gör i tv-programmet Lyxfällan där man får följa deltagare som har svårt med sin ekonomi. Sedan kan man dra ner på sina fasta kostnader så mycket man bara kan. Det ökar även chans genom att man är två som söker lånet.


Läs mer om Låna pengar som arbetslös

Vi har försökt sammanställa en lista efter vad du visat intresse av här på Kontantinsats.se. Det är framförallt sidor om att låna pengar som arbetslös men även guider som är väldigt relaterade till det. Som guider om att låna pengar snabbt och låna pengar direkt. Men också mycket om att låna utan UC.


Sammanfattning av Låna pengar som arbetslös

Låna pengar som arbetslös är till för dig som vill låna pengar med inte har något arbete. Vi försöker beskriva olika situationer man kan vara i och vad som gäller då vad gäller lån. Det är mycket svårt att låna pengar när man inte har någon inkomst och det försöker vi förklara här bland annat. Vi tycker det är synd att det är så att det blir svårare att låna hur större behov man har att göra det. Men så är det tyvärr och det försöker vi hjälpa dig med här.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.