Veckans topplista över lån - v.3 2018

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.3 2018. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades fredag 2018-01-19 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian

Låna pengar snabbt 2018

Låna pengar snabbt? Kan man göra det? Har ni några guider om det? Svar: Ja låna pengar snabbt har vi alla behövt göra någon gång. Det kan bara röra sig om någon hundralapp eller några tusenlappar för att betala någon räkning. Här listar vi alltså lån där det vanligt betalas ut pengar inom max 3 dagar. Men eftersom många efterfrågar ännu snabbare lån så skriver vi ut efter hur snabbt långivaren eller banken påstår sig betala ut pengarna till dig. Och vill du se vart du kan låna pengar på helgen kan du ta och titta in låna pengar på helgen som är en guide om just det.


Innehåll i guiden Låna pengar snabbt

Här har vi gjort en snabbmeny åt dig så att du så enkelt som möjligt ska kunna navigera dig fram i guiden om att låna pengar snabbt. På så sätt hoppas vi att vi hjälper dig att hitta rätt utan att lägga ner tid på att läsa något du inte är intresserad av.

 • Låna pengar snabbt »
 • Innehåll i guiden Låna pengar snabbt (här är du nu)
 • Fördjupning i att Låna pengar snabbt
 • Sammanfattning av guiden Låna pengar snabbt
 • Tips på andra guider vi skrivit om att låna pengar snabbt
 • Läs vidare om att Låna pengar snabbt
 • Ställe en fråga och diskutera Låna pengar snabbt
 • Lämna betyg och omdöme på guiden Låna pengar snabbt

Fördjupning i att Låna pengar snabbt

Fick du inte svar på din fråga här ovanför så är det här kapitlet för dig. Här fördjupar vi oss i att Låna pengar snabbt på olika sätt. Tanken är att man efter ha läst det här kapitlet ska kunna allt om att låna pengar snabbt med utbetalnings nästan direkt till kontot.

 • Banklån

Banklån

Banklån är ett samlingsnamn för alla lån som du kan ta hos en bank. Exempel på lån som ingår i banklån är privatlån, bolån, båtlån och billån.


Sammanfattning av guiden Låna pengar snabbt

Den här guiden listar lån där du får en snabb utbetalning och har inget att göra med hur länge du ska låna pengar. Vi går igenom dom olika typer av lån där dom erbjuder sina kunder att låna pengar snabbt och vad det har för för och nackdelar. Sedan listar vi dessa med omdöme och betyg från er besökare och recension från oss på redaktionen. Du kan även se veckans topplista över vart flest besökare valt att låna pengar snabbt just den här veckan. I guiden Låna pengar snabbt försöker vi tillsammans utse det lånet som är bäst av alla som erbjuder sig att betala ut pengarna direkt på kontot.

Låna pengar snabbt


Tips på andra guider vi skrivit om att låna pengar snabbt

Här samlar vi tips på guider som vi tror du är intresserad av om du är intresserad av att låna pengar snabbt. Det är alltså sidor som vi skapat i ämnet om att få utbetalningen till kontot snabbt och ibland till och med direkt.

 • Internetlån
 • Låna pengar direkt
 • Banklån
 • Snabblån är ett snabbt lån

Internetlån

Internetlån är inte något svårare än ett lån som kan tas helt på Internet. Alltså där du kan legitimera dig online och skriva under ditt lån. Det gör att du kan låna pengar betydligt mycket snabbare i och med att du inte behöver vänta på något postgång där du skrivit på papper, eller behövt åka till ett bankkontor för den delen. Men framförallt räknar vi det som ett lån du kan ta helt via nätet. Därför har vi skapat guiden Internetlån där vi samlar sådana lån för alla som vill veta vad det finns för alternati med en bra sammanfattning. Många av dom lånen vi listat i den här guiden Låna pengar snabbt är just Internetlån men inte alla. Det finns lån som är snabba än då och då har vi med dem. Sedan är det upp till dig vilka lån som är tillräckligt snabba för dig.

Låna pengar direkt

Låna pengar direkt är guiden där vi sorterat fram lån där du lovas pengarna direkt. Med direkt i det här fallet är alltså inom 24timmar. Men oftast mycket snabbare än så. Direkt. Se guiden Låna pengar direkt för att se vad vi menar.

Banklån

Banklån är helt enkelt lån du får av en bank. I guiden banklån reder vi ut begreppet och låter våra besökare ge omdöme och betyg på olika banklån. En guide du bör läsa innan du ska låna pengar om du frågar oss.

Snabblån är ett snabbt lån

Snabblån är ofta ett lån som betalas ut snabbt. Så söker du ett lån som når ditt bankkonto snabbt så kan du titta in om snabblån är något för dig.


Läs vidare om att Låna pengar snabbt

Här skapar vi löpande en snabbmeny över andra guider vi skrivit om att låna pengar snabbt och direkt. Alla guider som vi tycker du borde läsa i ämnet samlar vi här. Så om vi skriver en ny guider i ämnen eller som är relaterat till att låna pengar snabbt så lägger vi även in den här.

Smslån, smslån och snabblån snabbt?

Här har du några av dom bästa länkarna till snabblån, smslån och andra små-lån.


Ställe en fråga och diskutera Låna pengar snabbt

Är det något du undrar över det du precis läst i guiden Låna pengar snabbt så kan du skriva din fråga här nedanför i kommentarsfältet. Där kan du även vara med och diskutera med andra besökare. Vi på redaktionen svarar oftast inom 24 timmar och andra besökare brukar vara ungefär lika snabbt dom.


Lämna betyg och omdöme på guiden Låna pengar snabbt

Här kan du lämna betyg och omdöme på guiden Låna pengar snabbt. Titta gärna in guiden Låna pengar också som är vår startsida för alla som vill låna pengar och vill läsa en sammanfattning av alla typer av lån.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (41 röster och i snitt: 4,46 av 5)

Här är du nu: Kontantinsats » Låna pengar snabbt

Det här inlägget postades i Låna pengar, Låna pengar snabbt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Låna pengar snabbt 2018

 1. Sara skriver:

  Kan jag få utbetald pengarna på helgen?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Sara, Ja det går att få helgutbetalningar och då är det snabblån, smslån och andra små-lån du ska titta på. Vi har lagt till en länk här ovanför till helgutbetalning så du kan hitta rätt. Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.