Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 29. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Låna pengar med låg ränta

Låna pengar med låg ränta? Hur ska man kunna låna pengar till låg ränta? Ja du gör det genom att jämföra. Det är det bästa sättet. Du kan jämföra lån själv på nätet väldigt enkelt idag och behöver inte ringa runt och hålla på. Du kan lätta jämföra hundratals olika alternativ på bara några minuter via nätet. Det har gjort att konkurrensen blivit stenhård och räntorna gått ner bara av den orsaken också.

Låna pengar med låg ränta är sidan där vi försöker gå igenom hur du kan få lägre ränta. Och det är helt enkelt genom att jämföra lån på olika sätt. Det är tyvärr inte många som ens vet vad ränta är i Sverige och då försöker vi bland annat förklara det. Så fler kan ta makten i sina egna händer i stället för att lägga den i andras händer som även tjänar pengar på dom.

Jämför alltid den effektiva ränta för att få så rättvis bild som möjligt

Om du bara jämför ränta så kan du inte se aviavgifter, uppläggningsavgifter och så vidare och det kan göra att det lånet med billigaste ränta är det dyraste. Därför finns den effektiva räntan. Det vill säga en ränta som är räntan + avgifter i övrigt. Det gör att du enklare kan jämföra och hitta den billigaste.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.