Veckans topplista över lån - v.50 2017

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.50 2017. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades tisdag 2017-12-12 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian

Låna pengar med låg inkomst

Låna pengar med låg inkomst? Kan man låna pengar trots låg inkomst eller ingen inkomst alls? Svar: I den här guiden kommer vi gå genom och lista olika alternativ för dig som har låg inkomst men ändå vill låna pengar eller att du inte har någon inkomst alls, går det att låna ändå? Det är det vi kommer fokusera på och försöka svara på i det här inlägget alltså. Vi länkar även vidare till andra guider som vi tycker är relevanta till detta och som vi tror du kan vara intresserad av att läsa. Bland annat om hur du ska kunna jämföra lån själv och hitta det bästa lånet för just dig. En fråga som vi ofta får är hur mycket kan jag låna och hur mycket kan jag låna på min lön och inkomst. Det tror vi också är guider som kan vara intressanta för dig att läsa.

Låna pengar med låg inkomst


Innehåll i Låna pengar med låg inkomst

Här kan du se vad guiden Låna pengar med låg inkomst innehåller. Klicka på vilket kapitel du är intresserad av eller scrolla dig igenom hela.


Sammanfattning Låna pengar med låg inkomst

Låna pengar med låg inkomst är guiden där vi tagit ut dom lån där våra besökare oftast får lån. Om det sedan är lättast att låna där eller inte kan vi inte svara på. Har försökt vi tillsammans med våra besökare komma fram till vilka alternativ som är bäst om man vill låna pengar med har låg inkomst.


Tips på andra guider om Låna pengar med låg inkomst

Tips på andra guider om Låna pengar med låg inkomst är en samling sammanfattningar av andra guider vi skrivit i ämnet och som vi tror du kan vara intresserad av att läsa om du tycker guiden du precis tagit del av är intressant.

  • Startsidan för allt om att låna pengar
  • Låna pengar snabbt
  • Låneförmedlare

Startsidan för allt om att låna pengar

Vi har en guide där vi samlar allt det viktigaste om att låna pengar och det har vi döpt till Låna pengar. Så funderar du på att låna så bör du läsa den. Ska du läsa en enda guide tycker vi att du ska läsa den framförallt.

Låna pengar snabbt

Låna pengar snabbt är guiden för dig som vill ha pengarna utbetalda snabbt. Om inte direkt så väldigt snabbt åtminstone. Vi har valt att dela in det i just snabbt och direkt. Läs i respektive guide för att förstå skillnaden. Det vi gjort är att sortera ut alla lån som lovar snabbt utbetalning av alla lån som vi listar.

Låneförmedlare

Ska du låna pengar med ett privatlån så bör du använda en låneförmedlare. Och då tycker vi att du bör använda dig av en låneförmedlare och innan det läsa guiden Låneförmedlare som vi har skrivit. Där kan du se vilka alternativ du har och vad du bör tänka på bland annat.


Läs mer om att Låna pengar med låg inkomst

Här samlar vi tips på andra guider vi skrivit om ämnet som vi tycker du borde läsa. Målet med att ha en så enkel meny är att du ska få en så bra överblick som möjligt.


Ställ en fråga och diskutera Låna pengar med låg inkomst

Vi vill bygga en sajt tillsammans med våra besökare och bjuder därför in till diskussion om guiden Låna pengar med låg inkomst här nedanför i kommentarsfältet. Där kan du vara med och diskutera och ställa frågor till både oss på redaktionen och till och med andra besökare här på Kontantinsats.se. Tillsammans kan vi skapa en mötesplats för oss som ska låna pengar.


Omdöme och betyg på guiden Låna pengar med låg inkomst

Vi vill gärna veta vad du tycker om guiden Låna pengar med låg inkomst som du precis har tagit del av och det kan du enkelt göra genom att lämna betyg och omdöme här nedan. Vi vill bygga en sajt tillsammans med våra besökare så det är väldigt viktigt för oss att få veta vad du tycker. Sedan blir vi väldigt glada av att få pepp att fortsätta driva Kontantinsats.se.

(31 röster och i snitt: 4,87 av 5)

Här är du nu: Kontantinsats » Låna pengar med låg inkomst

Det här inlägget postades i Låna pengar. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Låna pengar med låg inkomst

  1. Bea skriver:

    Tack för en väldigt bra guide som hjälpte en ensamstående mamma att klara den här månaden efter att kylskåpet gått sönder.

  2. Mohammed skriver:

    Jag tjänar inga pengar men vill låna pengar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.