Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 28. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Låna kontantinsats Swedbank

Låna kontantinsats Swedbank? Går det att låna pengar till kontantinsatsen hos Swedbank Vi vet inte om det går att låna pengar till kontantinsatsen hos Swedbank men däremot vet vi att det finns folk i vår närhet som lånat pengar till sin kontantinsats på annat håll med ett privatlån och sedan har sitt bolån hos Swedbank. Det enda du kan göra för att ta reda på om du kan låna kontantinsatsen hos Swedbank om det är det du vill göra är att ansökan om lånet helt enkelt. Då det vart det än är du lånar väldigt individuellt om man får låna insatsen. I Swedbanks bolånekalkyl kan man läsa ”Kontantinsats: Den del av köpeskillingen du betalar med egna pengar.” Alltså inget om att man kan låna till den delen också.

Låna kontantinsats Swedbank

Låna kontantinsats Swedbank


Hur mycket får jag låna hos Swedbank?

Hur mycket du får låna hos Swedbank går bara att ta reda på ett sätt tyvärr och det är att skicka in en ansökan. Men vid bolån så står det på deras hemsida att du ska klara en ränta på 7% och amortering på 2% (om bolånet är över 70% av bostadens värde) för att få låna pengar hos dom. Hur mycket pengar man måste ha över varje månad kan vi inte hitta något om.


Swedbank

Swedbank är startsidan för alla guider vi skrivit om Swedbank och en bra start om du funderar på att låna pengar hos dom. Vi tycker så klart att alla som funderar på att låna pengar hos Swedbank bör läsa den oavsett om det är för att låna pengar till kontantinsatsen eller inte.

Låna till kontantinsats

Låna till kontantinsats har vi lagt på startsidan. Det är vårt största och populäraste guide och den första vi skrev år 2010. Men sedan har vi uppdaterat den varje vecka sedan dess. Ett måste för alla som vill låna pengar till sin insats.

Jämför hos en låneförmedlare

Det kan vara en smart ide att jämför hos en låneförmedlare. Vet du inte vad en låneförmedlare är så kan du titta in i våran guide Låneförmedlare där vi skriver om hur det funkar och varför man bör använda sig av en om man ska jämföra privatlån.


Läs med om Låna kontantinsats Swedbank

Har du inte fått svar på dina eventuella frågor om att låna till kontantinsatsen hos Swedbank eller hos någon annan bank så har vi listar andra guider här nedan som du kan klicka dig vidare till för att läsa mer om ämnet och förhoppningvis hitta svar på dina eventuella funderingar.


Sammanfattning av guiden Låna kontantinsats Swedbank

Med guiden Låna kontantinsats Swedbank försöker vi skapa en plattform för alla som funderar på att låna pengar online på nätet till sin insats hos banken Swedbank. Och framförallt ta reda på om det går eller inte.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Låna kontantinsats Swedbank

Detta är en fördjupning av Låna kontantinsats Swedbank för dig som inte hittat det du söker här ovanför. Målet är alltid att dom flesta ska hitta det dom säker redan innan menyn men sedan har vi även besökare som verkligen vill fördjupa sig och då har vi fördjupningen för er som kommit ner här och just nu läser just det här. Vill du ge omdöme och betyg på guiden Låna kontantinsats Swedbank får du väldigt gärna göra det här och säga vad du tycker. Vill du diskutera Låna kontantinsats Swedbank med andra så kan du gör det i kommentarsfältet i den här guiden. Där finns både vi på redaktionen och andra besökare för att vara med och diskutera med dig. Vi har skrivit väldigt många guider om just Låna kontantinsats Swedbank och här sammanfattar vi några av dom som vi tycker du bör läsa. Vi startade Kontantinsats år 2010 och har under åren hunnit skriver över 100 guider om just detta. Så vi har många guider att tipsa om.

En reaktion på “Låna kontantinsats Swedbank

  1. Patrik

    Jag har lånat till kontantinsatsen hos Swedbank två gånger. En gång 2013 och då gick det smidigt och en gång 2015 och då gick det nästan inte. Jag fick ha det lånet tills jag sålt min andra lägenhet men inte längre. Så då tog jag ett annat privatlån och då gick det.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.