Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Låna kontantinsats av föräldrar

Låna kontantinsats av föräldrar är väldigt vanligt men långt ifrån alla har möjligheten att göra det och då är det bra att vi får ta ett privatlån till kontantinsatsen. För du får inte belåna bostaden för mer än 85% av dess värde. Så du måste ha minst 15% i insats. Antingen med pengar du sparat ihop eller med pengar du helt enkelt lånat. Och kan du inte låna dom av dina föräldrar så kan du alltså ta ett privatlån. Och det tycker vi är väldigt bra. För det gör att man kan låna till en bostad fast man inte är lyckligt lottad med föräldrar med pengar. Det är det som är vår drivkraft.

Att skapa en sajt där vi upplyser människor att det faktiskt är möjligt att låna till mer än 85% av bostaden. För det har nämligen visat sig att det finns många som inte vet att man faktiskt kan låna pengar till mer än 85%. Dom blandar helt enkelt ihop att man inte får belåna bostaden med mer än 85%. Så funderar du på att köpa en bostad så kan du alltså redan idag titta om du har möjligheten att låna pengar till en bostad trots att du inte har hela kontantinsatsen redan idag.

Låna kontantinsats av föräldrar

Kan vi få be om ett betyg på Låna kontantinsats av föräldrar? Du ger oss det genom att trycka på stjärnorna nedan. Ett i betyg är längst till vänster och 5 är till höger. Och vi vill att du ger ditt betyg på hur bra du tycker innehållet är i jämförelse med rubriken. Det vill säga lever rubriken upp till innehållet? Eller snarare tvärtom då kanske. Låna kontantinsats av föräldrar är sidan för dig som undrar om du ska finansiera din insats med hjälp av dina föräldrars pengar eller inte. För det är många som gör just det, låter sina föräldrar betala insatsen eller lånar pengarna av dom. Eller låter dom stå på lånet. Och det handlar den här sidan om.

Stora guider om att låna pengar

En av våra största guider om att låna pengar har vi döpt till bara Låna pengar så man ska kunna hitta det så snabbt som möjligt. Där har vi sammanfattat allt det viktigaste om att låna och den är en av guiderna som vi tycker alla som ska ta ett lån ska läsa. Framförallt om man inte vet så mycket om det.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.