1. Advisa kontantinsats
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Se hur mycket du/ni får låna idag!
Till erbjudande »
2. Lendo kontantinsats
  • Jämför över 25 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Samma ägare som Blocket.se!
Till erbjudande »

Se den totala topplistan genom att klicka här.

Låna hela beloppet till hus?

Låna hela beloppet till hus? Går det? I Sverige kan du inte belåna din bostad mer än 85 procent av det du köper den för. Köper du ett hus för 2 miljoner så måste du ha minst 15 procent själv. Det vill säga 300.000kr. Dock kan du ta ett privatlån till dessa om du har möjligheten till det. Privatlån är ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för lånet. Räntan blir därför lite dyrare eftersom banken tar en större risk med ett sådan lån. Du hittar en topplista här ovan med privatlån som besökare innan dig valt att ta just den här veckan. Topplistan sorteras efter vart besökare oftast fått låna pengar.


Ditt och andras betyg på Låna hela beloppet till hus?

Det du kan se på stjärnorna nedan är vad tidigare besökare lämnat för betyg på Låna hela beloppet till hus?. Alltså hur bra dom tyckte innehållet var. Och framförallt hur bra det stämmer med rubriken. Eller lovar rubriken mer? Ge ditt eget betyg här nedan. Vårt mål är att göra alla nöjda.


Sammanfattning av Låna hela beloppet till hus

Låna hela beloppet till hus är en sida där vi berättar vad som är skillnaden på att låna pengar med huset som säkerhet och att ta ett privatlån till ett hus.. För det är inte omöjligt att låna 100% för ett hus men du får inte belåna huset mer än 85% och sedan måste resten vara ett blancolån i så fall.


Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.