Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 43. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu

Låna hela beloppet till hus?

Låna hela beloppet till hus? Går det? I Sverige kan du inte belåna din bostad mer än 85 procent av det du köper den för. Köper du ett hus för 2 miljoner så måste du ha minst 15 procent själv. Det vill säga 300.000kr. Dock kan du ta ett privatlån till dessa om du har möjligheten till det. Privatlån är ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för lånet. Räntan blir därför lite dyrare eftersom banken tar en större risk med ett sådan lån. Du hittar en topplista här ovan med privatlån som besökare innan dig valt att ta just den här veckan. Topplistan sorteras efter vart besökare oftast fått låna pengar.


Ditt och andras betyg på Låna hela beloppet till hus?

Det du kan se på stjärnorna nedan är vad tidigare besökare lämnat för betyg på Låna hela beloppet till hus?. Alltså hur bra dom tyckte innehållet var. Och framförallt hur bra det stämmer med rubriken. Eller lovar rubriken mer? Ge ditt eget betyg här nedan. Vårt mål är att göra alla nöjda.


Sammanfattning av Låna hela beloppet till hus

Låna hela beloppet till hus är en sida där vi berättar vad som är skillnaden på att låna pengar med huset som säkerhet och att ta ett privatlån till ett hus.. För det är inte omöjligt att låna 100% för ett hus men du får inte belåna huset mer än 85% och sedan måste resten vara ett blancolån i så fall.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.