1. Advisa kontantinsats
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Se hur mycket du/ni får låna idag!
Till erbjudande »
2. Lendo kontantinsats
  • Jämför över 25 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Samma ägare som Blocket.se!
Till erbjudande »

Se den totala topplistan genom att klicka här.

Låna av privatperson

Låna av privatperson, eller rättare sagt låna av privatpersoner har blivit väldigt populärt dom sista åren. Och då menar vi alltså genom företag som tillhandahåller en plattform där man enkelt kan låna pengar mellan varandra. Exempel på sådana företag är Lendify. Där kan du både låna pengar och låna ut pengar. Vi har många guider om att just låna pengar via såna sajter och är du sugen på att göra det tycker vi att du bör titta in guiden Lendify och låna pengar av privatpersoner som är två guider vi verkligen tycker du borde läsa innan du funderar på att låna pengar på det viset. Där kan du hitta mycket matnyttigt.

Här ser du vilka lån det gäller

Det du ser här är vilka lån som vi listar som är just så kallade peer-to-peer lån. Alltså lån där du kan låna av andra privatpersoner i Sverige hos en låneförmedlare som förmedlar sådana lån. Du kan självklart även låna ut pengar till privatpersoner via dessa sajter.

#Ränta fr:Belopp:
1.Lendify låna pengar2,95%20000-500000krLåna pengar nu
2.Sparlån låna pengar4,45%10000-300000krLåna pengar nu

Blir allt vanligare som alternativ till banklån

Att låna av privatpersoner via en låneförmedlare blir allt vanligare som ett alternativ till banklån. Och förmodligen är det för att man jämför lån och upptäcker att just det lånet har lägst ränta? Hur som helst så ska du kunna läsa allt om det på denna sida för att se om det passar dig eller inte. Genom att klicka på alla lån här ovan kan du se vilka lån som är sådana här lån.


Sammanfattning

Låna av privatperson är en lista över lån där du kan låna pengar direkt av privatpersoner. Det finns inte jättemånga från våra totala lista över lån som gör just det men det finns några. Där bland annat Lendify och Sparlån är dom populäraste.


Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.