TOPPLISTAN VECKA 15 2019
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
#Ränta fr:
1.Advisa liten2,95%
Jämför lån gratis!
Mer info »
2.Lendo liten3,01%
Jämför lån gratis!
Mer info »
3.Consector liten2,90%
Jämför lån gratis!
Mer info »

Lån – Så jämför du lån smartast!

Lån kan både förverkliga drömmar och rasera liv. Och då talar vi framförallt om att låna pengar. I den här guiden tar vi upp allt som har med att låna pengar att göra och vad man bör undvika för att inte hamna i den sitsen att man raserar sitt liv på grund av att man har lånat för mycket pengar och inte klarar av att betala ränta och avgifter längre. Om du har dragit på dig många små lån med snabblån, smslån och andra privatlån så är ett bra sätt att börja ta tag i sin ekonomi att samla lån.


Vårt bäst i test av lån

Alltså samla alla lån och krediter till ett stort lån istället för många små. På så sätt är det lättare att hålla reda på det men framförallt kan man ofta förhandla fram en betydligt bättre ränta och spara stora summor om man har mycket i lån. Många lånar på sig mycket på sina kreditkort också och sen kommer fakturan och man inser att man gjort av med betydligt mycket mer pengar än vad man trodde. Det är så lätt att bara dra ett kreditkort och få saker betalt.

Lån

Sammanfattning av Lån

Vi har samlat sammanfattning om olika lån i den här guiden och visat hur vi tror du kan hitta billigaste räntan men hittar du ändå inte det du söker kan du klicka dig vidare här. Vi försöker helt enkelt samlia guider som vi tror du vill läsa om du inte hittat det du sökte här. Relaterade sidor vi skrivit. Lån har vi döpt guiden som ska fungerar som startsida för alla lån vi skriver om här på Kontantinsats.se. Det är dom här lånen som vi skriver om här varje vecka och som vi sorterar in olika lån i så du enkelt ska kunna jämföra lånen helt själv och hitta det med billigaste ränta för just dig.


Lån rabatt, finns det?

Svar: Det finns många banker som lockar med erbjudanden om att dom just nu har lägre ränta om du tecknar lånet inom en viss tid och visst kan de anses som rabatt. Men sedan kan man pruta på räntan i jämförelse med räntorna banken listar att dom har. Det kallas ofta just för ränterabatt. Eller lån-rabatt av vissa. Du bör alltid försöka pruta på bolånet. Om det inte är så att du har väldigt svårt att låna pengar och inte vet om du får ja någon annanstans. Då är det inte alltid läge att pruta på priset.