Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 28. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Lån till fritidshus – Jämför lån här

Lån till fritidshus? Hur gör man det och vad bör man tänka på? Lån till fritidshus skiljer sig ofta en del mot lån till en vanlig villa. Speciellt vad det gäller kontantinsatsen. I Sverige får man inte belåna mer än 85 procent på sin bostad. Villa eller lägenhet spelar ingen roll. Men när det gäller fritidshus så är det många banker som har betydligt lägre procent än så. Ofta 75 procent belåning och sedan får man lyfta in 25 procent med egna pengar eller med lån utan säkerhet. Ofta båda delar.


Läs mer om Lån till fritidshus

Det här är en snabbmeny över ANDRA guider vi skrivit om just Lån till fritidshus och som vi tror du kan vara intresserad av att läsa. Vi har tagit fram den helt efter vad vi tror att du vill läsa efter vad du visat intresse för. Så det blir alltså mycket om lån till att köpa ett fritidshus bland annat.


Har du en fråga om Lån till fritidshus? Eller bara vill diskutera ämnet?

I så fall kan du göra de här nedanför i kommentarsfältet där du alltså både kan diskutera och ställa frågor om Lån till fritidshus. Både vi på redaktionen och andra besökare finns där för att diskutera ämnet och svara på eventuella frågor.


Lämna betyg och omdöme på guiden Lån till fritidshus

Var med och påverka innehållet genom att säga vad du tycker om guiden Lån till fritidshus som du precis tagit del av. Här kan du ge omdöme och betyg på guiden Lån till fritidshus. Du ger omdöme genom att lämna en kommentar där du skriver vad du tycker om guiden och sedan kan du även ge betyg genom att trycka på stjärnorna.


Sammanfattning

Lån till fritidshus är en sida där vi skriver om hur man kan finansiera ett lån till fritidshus.
Så om du vill jämföra lån så kan du läsa igenom den här sidan för att se hur du kan jämföra bolån och få billigare lån när du ska låna pengar till ett fritidshus.


Här är du nu: Kontantinsats » Lån till fritidshus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.