Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 29. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Lån till dator – Bäst i test

Lån till dator? Hur ska man låna pengar till dator? Svar: Det går att låna pengar till dator på många olika sätt och det kan variera extremt mycket mellan dessa olika alternativ. I den här guide försöker vi gå igenom dessa alternativ så du själv kan se vad du har för alternativ innan du väljer att låna pengar. Den här guide uppdateras löpande hela tiden och topplistorna uppdateras varje dag hela veckan. Du ser när senaste ändringen är gjord precis över topplistan. Om vi börjar med alternativet att låna till datorn hos företaget du köper datorn hos så kan det både vara ett bra och dåligt alternativ. Det skiljer ofta extremt mycket mellan kostnaden för det. Och den största fallgropen är att man inte tänker på uppläggningsavgiften och aviavgiften. Många har väldigt billig ränta och ibland ingen alls men däremot en uppläggningsavgift på några hundra och sedan en aviavgiften varje månad. På så sätt blir det inte så billigt som man trodde. Därför bör du undersöka om det går att låna pengar billigare och sedan gå och köpa datorn hos affären efter det istället. Därför tänkte vi lista en topplista där först av våra besökare valt att låna till dator just den här veckan till och börja med. Sedan skriver vi vår kommentar om hur du kan låna pengar till dator och sedan bör du även titta in omdöme och betyg om alternativet och sedan vår recension om lånet. På så sätt hoppas vi kunna ge dig möjligheten att själv få en bra överblick över hur du kan ta ett lån till dator billigt.

Lån till dator


Läs mer om att Lån till dator

Här kan du hitta vidare till andra guider om Lån till dator som vi har skrivit om som vi tycker du borde läsa innan du väljer att låna pengar till dator eller ta den på avbetalning på något annat sätt.


Betyg på Lån till dator

Här kan du lämna betyg på vår guide Lån till dator genom att ge den betyget 1-5 i form att stjärnor. Lämna gärna ett omdöme också genom att skriva en kommentar här nedan.

[ratings]


Här är du nu: Kontantinsats » Lån till dator

En reaktion på “Lån till dator – Bäst i test

  1. Klara

    Hej! Jag undrar om jag vill låna till dator och får pengar från min lön om en månad men behöver datorn nu till studier – kan jag ta ett snabblån till att låna till datorn då? Jag vill betala av den direkt när jag får pengarna inom 30 dagar och jag vill veta exakt vad det kommer kosta mig. Då kan man välja snabblån va?

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.