Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 29. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Lån online

Lån online har gjort det mycket lättare att låna pengar och det tror vi gör att fler lånar pengar är tidigare. Precis som vi tror Hemnet och Internet generellt har gjort att bostadspriserna stigit i och med att världen blir mer global och man påverkas av hur andra bort på Instagram och liknande. Det behövs inte mycket mer för att många vill betala mer för sitt boende bara dom bor bättre. Och på samma sätt har lån blivit mer tillgängligt och det är så lätt att låna pengar idag att många fler gör det. Innan behövde man gå till banken och det var en lång process i jämförelse med ett smslån, snabblån eller annat små lån där du får svar direkt online på nätet efter 5min och sedan kan få utbetalning samma dag av lånet.

Du kan låna 10000 inom några timmar. Det är så klart det gjort att flera väljer att låna pengar. Men gör det att fler hamnar i skuldfällan? Nej tror vi. Vi tror inte det bara har negativa effekter utan vi tror även det löser problem som annars hade blivit mycket större problem. Och vi tror det förverkligar drömmar i många fall också. Alla som lånar pengar lever inte i misär som media verkar vilja måla upp det som. Jag har sätt exempel på människor som tagit ett snabblån för att rädda sin katt eller hund från att avlivas till exempel. Med det skulle självklar media aldrig skriva om.

Lån online


Sammanfattning av Lån online

Lån online är en sida där vi skriver om hur det var när folk började låna pengar direkt online på nätet istället för att gå till banken. Hur det har förändrat samhället i grunden och hur det funkar idag. Hur vi enkelt kan jämföra räntor online på nätet idag helt gratis bland annat.


En reaktion på “Lån online

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.