Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 45. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Lån ingen UC

Lån ingen UC? Går det ens? Ja det är klart. Det går att ta ett lån som samarbetar med någon annan kreditupplysning än just UC. Däremot är det betydligt svårare att låna pengar utan kreditupplysning. Åtminstone vad gäller seriösa företag som lånar ut pengar. Så det kan du sluta leta efter direkt. Istället kan du välja vilken kreditupplysning du vill välja lån utifrån.

Vi har nämligen både listar på låna med Creditsafe och lån med Bisnode. Som är dom två vanligt hos lånen vi listar. Vill du se en lista på alla vi skriver om klickar du bara på länken här ovan där du ser topp fem för denna vecka. Den totala listan alltså. Klickar du på länken precis ovanför den får du se alla lån. Och där kan du sedan välja utifrån vad just du söker.


Sammanfattning av Lån ingen UC

Lån ingen UC är en sida där vi utgår från våran stora lista och tar du dom som inte tar UC vad vi vet. Utifrån info vi hittar på deras hemsidor. Sedan är det som vanligt upp till dig att se så det fortfarande stämmer när du läser det här men vi har självklart som mål att den alltid ska stämma till 100% eftersom vi vill göra våra besökare så nöjda som möjligt. Och vi uppdateras sajten flera gånger om dagen. Men ibland hinner vi tyvärr inte.

Men tanken med listan är att det ska gå snabbare för dig att jämföra lån som inte tar UC och sedan hitta det som passar dig bäst helt själv.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.