1. Advisa kontantinsats
 • Jämför över 30 banker och långivare!
 • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
 • Se hur mycket du/ni får låna idag!
Till erbjudande »
2. Lendo kontantinsats
 • Jämför över 25 banker och långivare!
 • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
 • Samma ägare som Blocket.se!
Till erbjudande »

Se den totala topplistan genom att klicka här.

Kreditkort – Jämför här!

Kreditkort är ett bankkort med kredit helt enkelt. Ofta har bankkort med kreditäven en rad andra tjänster som går att koppla till kortet. Du kan ha enbart kredit och du kan ha en koppling till ditt vanliga konto och ett till kredit.

Innehåll i guiden Kreditkort

 • Kreditkort – Veckans topplista
 • Så jämför du Kreditkort
 • Norwegian kreditkort
 • ICA Banken kreditkort
 • Sammanfattning av Kreditkort
 • Kreditkort jämförelse

Kreditkort – Veckans topplista

Vi har skapat en topplista över bankkort med kredit där du enkelt ska kunna jämföra själv. För det är så vi tror att man kan hitta det som passar en själv som bäst och inte bli lurad. För då har man kontrollen själv och kan läsa omdömen och betyg innan man gör sitt val.

Så jämför du Kreditkort

Här på Låna pengar kommer vi in kort jämföra olika kort så att du kan hitta ett som passar dig bäst. Det som kan skilja dom åt är till exempel åravgift, räntefri kredit tid, kreditgräns med mera. Här får du väldigt gärna säga vad du tycker om guiden. Du kan även ta en titt under omdöme där du kan läsa och lämna omdöme om alla kort med kredit som vi listar.

Norwegian kreditkort

Just nu är Norwegians kort väldigt populärt och du kan läsa mer om varför vi tror det bland annat i våran guide om Norwegians kort. Läs mer under Norwegians kreditkort där vi skriver allt om det.

ICA Banken kreditkort

ICA Banken kreditkort väljer många i och med att dem redan sedan tidigare kanske har ett bankkort eller ett medlemskort hos ICA Banken. Besök ICA Banken kreditkort för att se allt vi skriver om det.

ICA banken kreditkort

Sammanfattning av Kreditkort

Kreditkort heter guiden för att det är här vi samlar allt om det. Så du ska kunna hitta det du söker direkt. Vi har även sammanfattat guider som är relaterade till det här. Så du ska kunna klicka dig vidare till det du söker efter mer exakt.

Kreditkort jämförelse

Här har vi samlat alla kort i en topplista så att du enkelt kan hitta ett som passa just dig och dina krav. Kreditkort är ett bankkort med kredit helt enkelt. Du kan börja med att klicka på länken för att se allt vi skrivit i ämnet den senaste tiden. Vi uppdaterar guiden löpande hela tiden. Ofta flera gånger i veckan. Så du ska kunna få så bra överblick som möjligt.

Skaffa kreditkort

Ska du skaffa kreditkort och vill jämföra kreditkort mot andra helt enkelt? Här kan vi försökt ta med så mycket information vi kan hitta om respektive kort. Vi ställer dem även mot andra alternativ som eventuellt kan vara ett bättre alternativ för dig om du vill ha kredit om du inte kan betala en månad eller så. Det finns nämligen alternativ till kreditkort och dem blir bara fler och fler.

Den största sidan om kreditkort

Om du funderar på att skaffa ett kreditkort och undrar vilket som är bäst för just dig så rekommenderar vi dig att besöka våran guide Kreditkort. Det är våran största sida om just kreditkort och ett måste för alla som vill hitta ett billigt kreditkort och inte råka skaffa ett dyrt. För det är förhoppningsvis det som guiden ska hjälpa oss med.

SKAFFA KREDITKORT

Sammanfattning av Skaffa kreditkort

Sedan starten år 2010 har vi skrivit mycket om att skaffa kreditkort och här listar vi några av dessa i en enkel lista där du ska få en så bra överblick som möjligt. Listan är framtagen för att just du ska hitta det som vi tror du är intresserad av att läsa mer om. Precis som du kan läsa i rubriken så vill vi ha ett betyg på Skaffa kreditkort. Det gör du genom att trycka på stjärnorna som du hittar precis här nedanför. Krånglar det med betyget så kan du bara uppdatera sidan för att få det att fungera. Du ger ett betyg från ett till fem.

Ansök kreditkort

Ansök kreditkort? Är du ute efter ett bättre kreditkort med bra villkor och låga avgifter? Du kan lätt jämföra kreditkort på våran specialsida med topplista över kreditkort. Där hittar du bland annat ICA banken kreditkort som är ett av den mest populära i skrivande stund.

Sammanfattning av Ansök kreditkort

Ansök kreditkort är en sida där vi skriver om hur du kan ansöka om att få ett kreditkort och framförallt att jämföra kreditkort innan du skickar in din ansökan. För det finns många olika kreditkort som skiljer sig väldigt mycket vad gäller villkor och förmåner.