1. Advisa kontantinsats
 • Jämför över 30 banker och långivare!
 • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
 • Se hur mycket du/ni får låna idag!
Till erbjudande »
2. Lendo kontantinsats
 • Jämför över 25 banker och långivare!
 • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
 • Samma ägare som Blocket.se!
Till erbjudande »

Se den totala topplistan genom att klicka här.

Kredit 365 – Bäst i test

Kredit 365 erbjuder lån på 1000kr, 2000kr, 3000kr, 4000kr och 5000kr. Och det till privatpersoner så det passar alltså inte för dig som är ute efter ett företagslån. Se företagslån istället då. Kredit 365 ägs och drivs att Folkefinans AS Norge Filial Sverige som även har andra varumärken som lånar ut pengar. Dom ska även vara ett alternativ för dom som vanligtvis nekas att låna pengar. Vad som menas med det vet vi inte exakt men om du har svårt att låna pengar så kan det vara värt att skicka in en ansökan till Kredit 365 om du måste låna pengar alltså. Utbetalningen sker vanligtvis inom några timmar under öppettider och sker ansökan när dom inte har öppet så brukar pengarna vara på kontot nästföljande bankdag. Det vill säga nästkommande vardag.

Kredit 365

Fördjupning av Kredit365

Kredit365 är ett snabblån och här kan du se våran fördjupning i allt vi samlar in om Kredit365. I början tar vi med det mest eftersökta och det som flest är ute efter. Men sedan har vi även detta kapitel för dom som vill läsa på lite mer.

Infolista om Kredit365

 • Låna pengar trots betalningsanmärkning: Ja det kan gå
 • Besked direkt: Ja
 • Utbetalning på helgen: nej

Utbetalning av lån till ditt konto

När du ansöker om lån under helgfria vardagar före klocka 13 så ska du oftast ha pengarna senast samma dag mellan klockan 15-17. Ansöker du efter klocka 13 helgfria vardagar så har du pengarna på kontot senast dagen därpå om det är en vardag. Och ansöker du efter 13 på fredag eller lördagar eller söndagar så har du pengarna på måndag.

Grundkrav för att få låna pengar av Kredit 365

 • Du måste vara folkbokförd i Sverige.
 • Du måste ha haft en taxerad inkomst på över 20.000kr enligt föregående års deklaration.

Vi har mer om Cash2you

Vi har listat guider vi skrivit om Kredit365 här så du enkelt kan hitta vidare. Guiderna handlar om Kredit 365 direkt eller relaterade sidor som vi tycker du bör läsa innan du väljer att låna pengar via dom..

Mer om snabblån, smslån och små-lån

Lär gärna våra guider som snabblån, smslån och små-lån för att se hur Kredit365 står sig i konkurrens.


Betyg på guiden om Kredit365

Här nedanför kan du ge Kredit365 ett betyg från ett till fem. Det tar max 1 sekund så vi blir väldigt glada om du skulle vilja ta dig den tiden för att visa nästa besökare vad just du tycker om den här sidan.


Omdöme på guiden om Kredit 365

Om du vill ge ett omdöme med dina egna ord på guiden om Kredit 365 så är kommentarsfältet öppet för dig. Där kan du skriva vad du tycker är bra och dåligt och om du tycker vi fått med det viktigaste om just Kredit 365 så att det hjälpt dig i ditt beslut om att låna pengar på ett smart och bra sätt.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Kredit 365

Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.