Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 29. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Krav för att få ta bolån

Krav för att få ta bolån? I den här guiden tänkte vi gå igenom vad det är för krav hos olika banker att få ta ett bolån hos dom. För det är väldigt olika så därför uppmuntrar vi alla att jämföra innan man väljer att teckna ett lån. Om man inte har väldigt svårt att få låna så man bara få en chans. Vilket så klart är svårt att veta.

Krav för att få ta bolån hos Swedbank

För att få ta ett bolån hos Swedbank så skriver dom att det gör en bedömning av din betalningsförmåga utifrån din ansökan om bolån. Det gör dom genom att ta en kreditupplysning hos Upplysningscentralen (även känd som UC) där dom kontrollerar att du bland annat inte har några betalningsanmärkningar. Sedan gör dom en bedömning av bostadens värde så dom kan godkänna den som säkerhet för lånet. Hos Swedbank får du ta bolån upp till max 85 procent av marknadsvärdet. Det vill säga maxgränsen för vad du får låna till bostad i Sverige med bostaden som säkerhet.

Får man låna pengar till kontantinsatsen?

Ja det är fullt möjligt att låna pengar till kontantinsatsen så länge det går in i din kalkyl. Du får helt enkelt ansökan om lån för att se om du kan ta bolån + privatlån till kontantinsatsen.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.