Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 28. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Köpa lägenhet utan kontantinsats

Köpa lägenhet utan kontantinsats? Går det att låna 100%? I Sverige är det inte möjligt att köpa lägenhet (eller annan bostad) utan kontantinsats. Du måste ha MINST 15 procent av det du köper lägenheten för i insats. MEN du kan låna pengar till din kontantinsats men då med ett privatlån och inte med ett bolån.

Skillnaden där är att du helt enkelt tar bostaden som säkerhet för bolånet (85%) och sedan ett privatlån till resterande 15% men utan att ta bostaden som säkerhet för det lånet. Du hittar en topplistan längst upp här där du kan se vart besökare innan dig valt att låna till sin insats. Där kan du direkt online på nätet få reda på om det kan vara ett alternativ för dig/er. Chansen att få låna är oftast större om man är två för ett lån.


Finns det bolån utan kontantinsats?

Svar: Net det finns inte bollån utan insats. Du måste ha minst 15 procent själv eller i form av ett privatlån. Du ser vart besökare innan dig valt att låna till sin insats här ovanför i topplistan.


Läs mer om Köpa lägenhet utan kontantinsats

Hittar du inte det du söker i Köpa lägenhet utan kontantinsats så hoppas vi att du kan göra det i någon annan guide vi skrivit i ämnet. Här radar vi upp guider vi tror du vill läsa.


Sammanfattning av Köpa lägenhet utan kontantinsats

Nej det finns går inte att köpa lägenhet utan kontantinsats men det går att låna till kontantinsatsen också men då med ett privatlån istället för med ett bolån. Alltså bolån 85% av bostadens värde och privatlån 15% av bostadens värde. I den här guiden får du reda på att det inte går att köpa lägenhet utan kontantinsats utan att du måste ha MINST 15 procent i insats men att du kan låna pengar till insatsen med ett privatlån och inte ett bolån.

Köpa lägenhet utan kontantinsats

Här visas alla rubrikerna till dom olika kapitlen i guiden Köpa lägenhet utan kontantinsats. Du kan klicka på rubrikerna för att snabbare ta dig fram i guiden. Vi har gjort så här för att du ska hitta det du söker snabbare. Lämna betyg och omdöme på guiden här nedanför. Vi vill väldigt gärna veta vad du tycker om sidan. Vi vill gärna att du är med och diskuterar och ställer frågor om och det gör du i kommentarsfältet längst ned. Många av frågorna som våra besökare ställer om Köpa lägenhet utan kontantinsats är samma så därför publicerar vi dom vanligaste här så du snabbare ska kunna hitta svar på dina frågor förhoppningsvis.


En reaktion på “Köpa lägenhet utan kontantinsats

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.