Här ser du veckans topp 5 av lån vecka 11. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
3.MyLoan låneformedlare2,95%10000-500000krLåna pengar nu
4.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
5.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu

Köpa hus utan kontantinsats

Köpa hus utan kontantinsats? Kan man köps hus i Sverige utan att ha någon kontantinstas? Svar: Nej det i Sverige måste du ha minst 15 procent i kontantinsats vid köp av hus. Precis som vid köp av lägenhet. Det innebär att du inte får belåna bostaden mer än 85 procent av dess värde. Men man får låna reserande 15 procent också men då får man inte lämna bostaden som säkerhet för lånet. Det finns ingen bank i Sverige som accepterar och kan göra det. Då får du helt enkelt använda dig av ett privatlån istället. Här ovan i topplista kan du se dem populäraste alterniven just den här veckan. Där kan du prova om det är möjligt för just dig att låna till kontantinsats till hus eller lägenhet. Det bästa är om du söker bolån samtidigt. Till exempel via ICA banken.


Sammanfattning av Köpa hus utan kontantinsats

Köpa hus utan kontantinsats är en sida där vi skriver om hur du kan köpa ett hus utan att ha en insats själv. För du kan låna till insatsen också. Och det är det vi skriver om här då allt för några vet om detta.
Det vart så hela sajten kom till en gång i tiden.


Lista på mer om Köpa hus utan kontantinsats

Om du inte fick svar på din fråga om Köpa hus utan kontantinsats här ovan så hoppas vi att du göra det i någon av guiderna här nedan. Här har vi samlat andra guider vi skrivit i ämnet nämligen och som vi tror du kan vara intresserad av att läsa.


Prata om Köpa hus utan kontantinsats med andra

Vill du diskutera Köpa hus utan kontantinsats med andra så kan du göra det här nedanför i kommentarsfältet. Där kan du diskutera ämnet med både oss på redaktionen och med andra besökare.


Vad tycker du om guiden Köpa hus utan kontantinsats?

Vi blir väldigt glada om du vill ta dig tid och säga vad du tycker om guiden Köpa hus utan kontantinsats som du precis läst här ovan. Du kan ge både omdöme och betyg eller något av det.


Här är du nu: Kontantinsats » Köpa hus utan kontantinsats

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.