Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Köpa bostadsrätt utan kontantinsats?

Köpa bostadsrätt utan kontantinsats? Går det? I Sverige går det inte att köpa en bostadsrätt utan att lägga minst 15 procent i kontantinsats. Däremot kan du låna 100 procent av en bostadsrätt genom att ta ett privatlån till dessa 15 procent och sedan ett bolån på resterande 85 procent. Här ovan ser du en topplista där du kan se vilka lån som är populärast att låna till insats för bostadsrätt just den här veckan. Där kan du skicka in en låneansökan online på nätet och så snabbt svar. Ofta direkt eller inom 24 timmar. Då kan du alltså de om det skulle vara ett alternativ för just dig/er att göra så. För du/ni måste självklart nå upp till kraven för att att kunna låna 100 procent. Med ett privatlån så tar du inte bostaden som säkerhet för lånet och det är det som gör att det är möjligt. För du får bara belåna bostaden med 85 procent. Alltså lämna bostaden som säkerhet. Innan hösten 2010 så var det möjligt att upp till 90 procent men efter det är det alltså bara möjligt att belåna bostaden till 85 procent.

Köpa bostadsrätt utan kontantinsats


Läs mer om Köpa bostadsrätt utan kontantinsats?

Vi har skapat en lista där vi visar vad du kan läsa mer om Köpa bostadsrätt utan kontantinsats. Vi har framförallt våran Låna till kontantinsats på startsidan men sedan har vi mindre guider för dig som är ute efter något mer specifikt.


Diskutera och ställer frågor om att Köpa bostadsrätt utan kontantinsats?

Längst ner i den här guiden Köpa bostadsrätt utan kontantinsats? hittar du ett kommentarsfältet där du kan diskutera och ställa frågor om att låna till kontantinsatsen. Vi på redaktionen svarar så snabbt vi kan och det är oftast inom 24tim dygnet runt året runt och våra besökare brukar svara lika snabbt dom.


Sammanfattning av Köpa bostadsrätt utan kontantinsats?

Med Köpa bostadsrätt utan kontantinsats skriver vi om att det inte är möjligt att låna 100% till en bostad med bostaden som säkerhet. Men att det däremot går att låna till insatsen vid köp av en bostadsrätt och det är i så fall med ett privatlån. Som några banker även kallar för blancolån. Men som alltså är precis samma typ av lån. Ett lån där du inte lämnar bostaden som säkerhet för lånet.


Här är du nu: Kontantinsats » Köpa bostadsrätt utan kontantinsats?

2 reaktion på “Köpa bostadsrätt utan kontantinsats?

    1. Kontantinsats

      Hej Albin, Du för förstått det helt rätt. Det finns ingen bank som får låna ut mer än 85% av bostadens värde med bostadens som säkerhet för lånet. Däremot får banken även låna ut till kontantinsatsen men då med ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för den delen av lånet. Vissa banker erbjuder dig att låna till hela kontantinsatsen, vissa banker till en del av den och andra lånar inte ut något alls till insatsen. Så det gäller att jämföra.

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.