TOPPLISTAN VECKA 19 2019
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
#Ränta fr:
1.Advisa liten2,95%
Jämför lån gratis!
Mer info »
2.Lendo liten3,01%
Jämför lån gratis!
Mer info »
3.Consector liten2,90%
Jämför lån gratis!
Mer info »

Köpa bil utan kontantinsats – Så går det till 2019!

Köpa bil utan kontantinsats är fullt möjligt men inte med bilen som säkerhet. Det är det första du måste veta om du planerar att finansiera en bil med lån men inte kan eller vill lägga in 20% i kontantinsats.


Innehåll i Köpa bil utan kontantinsats

  • Så har vi lagt upp Köpa bil utan kontantinsats
  • Lån till bil utan kontantinsats
  • Om du ändå undrar något
  • Billigaste räntan billån
  • Vad är ett billån?

Så har vi lagt upp Köpa bil utan kontantinsats

Enkla topplistan som du hittar här ovanför visar dom 3 populäraste billånen utan kontantinsats hos våra besökare just den här veckan. Varken mer eller mindre. Sedan länkar vi in där du kan läsa mer om just billån utan kontantinsats. Vill du se våran STORA topplista över billån utan kontantinsats så får du scrolla ner för att se omdöme, betyg, recensioner och mycket mer. Det är exakt samma topplista men där den enkla ger en så bra överblick som möjligt. Medan den stora är en mer djupgående lista där vi tar med så mycket som möjligt om lånen. Allt för att du ska veta så mycket som möjligt om dina alternativ till lån till bil utan insats innan du lämnar den här sidan.

Lån till bil utan kontantinsats

Lån till bil utan kontantinsats finns men då är det inte ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Utan helt enkelt ett privatlån till bil. Även kallat blancolån av vissa banker och långivare. Skillnaden är att du inte lämnar något i säkerhet för ett privatlån. Samt att du alltså inte behöver ha någon kontantinsats när du ska köpa en bil för pengarna du lånat. Vid ett ”vanligt” billån är det nämligen minst 20 procent i kontantinsats oavsett bank du väljer. Det vill säga – köper du en bil för 100.000kr behöver du ha minst 20.000kr av dessa. Som du ska lämna bilen som säkerhet för lånet. Har du inte det och ändå vill köpa en bil är det privatlån som gäller. Här ovan ser du veckans topplista över just såna lån. Det är alltså en lista som visar vart våra besökare valt att låna pengar till bil flest gånger just den här veckan. Och det efter ha besökt någon av våra guider om just billån utan kontantinsats.

Om du ändå undrar något

Är det något du undrar om i guiden Läs hur du kan ta billån utan kontantinsats eller som är relaterat till ämnen så kan du vara med och diskutera det här nedanför. Lämna omdöme och betyg på guiden Läs hur du kan ta billån utan kontantinsats här nedanför. Betyg i form att stjärnor och omdöme i form av kommentar. Här samlar vi tips på andra guider vi skrivit i ämnet Läs hur du kan ta billån utan kontantinsats och som vi tycker du borde läsa innan du väljer att låna pengar till bil. Vi hoppas du hittar minst en sida som di vill läsa vidare i.

Lån till bil utan kontantinsats Kanske är det en Tesla du vill köpa utan kontantinsats?

Billigaste räntan billån

Det enda sättet att hitta billigaste räntan på billån är att jämföra. Och se till att ha så stor koll över jämförelsen själv. Lita inte blint på jämförelsetjänster. Hur många banker jämför dom? Jämför dom bara 5 banker av 50 och säger att det är det billigaste räntan så kanske det är det mellan dom 5 bankerna, men sen kanske det finns 45 som är ännu billigare? Därför ska du se till att jämföra själv. Kom dock ihåg att inte ta för många låneansökningar då varje kreditupplysning kan krångla till det att få lån. Bankerna vill ogärna låna ut pengar till något som har 10 kreditupplysningar senaste månaden. Därför kan låneförmedlare vara ett bra alternativ där. Om du tex jämför lån hos Lendo så jämför dom över 20 banker åt dig med bara en kreditupplysning. En UC.


Vad är ett billån?

Ett billån kan antingen vare ett lån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Då måste du ha 20 procent själv av det du köper bilen för. Köper du en bil för 200.000kr måste du alltså ha 40.000kr själv. Många väljer dock att ta ett privatlån till dessa 20 procent. Vilket är konstigt att det funkar men det gör det uppenbarligen i många fall åtminstone. Annars så kan du ta ett privatlån till hela beloppet och många banker marknadsför sina privatlån som billån. Då behöver du inga pengar själv och kan låna till 100 procent.