Veckans topplista över lån - v.3 2018

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.3 2018. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades fredag 2018-01-19 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian

Köpa bil utan kontantinsats

Köpa bil utan kontantinsats? Går det? Finns det billån utan kontantinsats där man kan låna pengar till 100% av bilen? Svar: Ja det går absolut. Många väljer att göra det genom att ta ett privatlån till bil. Du ser en topplista här ovan vart våra besökare valt att låna till bil flest gånger just den här veckan. Det finns två typer av billån och det är att man lämnar bilen som säkerhet för lånet eller lånar till bil utan att lämna något i säkerhet för lånet. Men billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet så måste du enligt lag ha minst 20 procent av det du köper bilen för själv. Så köper du en bil för 100.000kr så måste du alltså ha 20.000kr om du ska lämna bilen som säkerhet för lånet. Väljer du däremot att inte lämna bilen som säkerhet för lånet så behöver du ingen kontantinsats alls utan kan låna 100% av det du köper bilen för. Men långivare och banker kallar sina privatlån ett billån utan kontantinsats i reklam. För där behöver du sällan uppge ens vad du ska köpa för pengarna. Då långivaren inte tar någon säkerhet för lånet. Ett så kallat lån utan säkerhet. Men billån men bilen som säkerhet är en mindre risk än ett privatlån till bil för banken och därför är det inte sällan lite billigare än ett billån utan bilen som säkerhet. Men söker du en billån utan kontantinsats så har du bara privatlån att välja mellan. Men många väljer alltså ett privatlån ändå för dess fördelar. Du hittar en topplistan längst upp på den här sidan där du kan se vad besökare innan sig valt för alternativ när dom lånade pengar till bil utan att behöva någon insats.

Billån utan kontantinsats är ett privatlån

Vad bankerna kallar sina lån kan ibland vara väldigt förvirrande. Billån med bilen som säkerhet för lånet kallas oftast för billån men även privatlån till bil. Vilket är ett billån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Det av dessa två olika typer av billån som är utan kontantinsats är privatlån till bil. Det är det du hittar i topplistan här ovan som visar dom 10 populäraste lånen via Kontantinsats.se just precis den här veckan.

Billån utan kontantinsats – Veckans topplista

Alla lån här ovanför är billån utan kontantinsats. Det den visar är vilka lån som våra besökare valt att låna ifrån till billån utan kontantinsats av dom lån vi listar på Kontantinsats.se.

Låna till kontantinsatsen?

Det finns några bilhandlare som tydligen ska ha erbjudit lån till kontantinsatsen för ett billån med bilen som säkerhet. Alltså att man först tar ett billån med bilen som säkerhet till 80% av bilens värde och sedan 20% privatlån. Och detta har inte uppskattats av myndigheterna. Det finns dock ingen som hindrar dig från att göra så vad vi vet. Ja förutom ditt val av bank och din ekonomi då i så fall. Vi skriver mycket om just lån till insatsen i guiden Låna till kontantinsats. Så det är en guide vi rekommenderar om du vill veta mer om vad en kontantinsats är med mera.

Köpa bil utan kontantinsats


Innehåll i guiden Köpa bil utan kontantinsats

Här kan du se vad du kan läsa i guiden Köpa bil utan kontantinsats och enkelt klicka dig fram så du kan hitta det du söker snabbare. Det du ser är rubrikerna till dom olika kapitlen helt enkelt. Så du klickar dig bara fram i guiden du befinner dig på nu alltså. Vi vill att du så snabbt som möjligt hittar det som just du söker och inte behöver lägga ner massa onödig tid på något du ändå inte vill läsa. Fler och fler sajter idag vill håll kvar sina besökare så länge som möjligt men vi förstår inte varför man lägger fokus på det istället för att lägga det på att så snabbt som möjligt ge sina besökare det dom vill ha?


Vanliga frågor vi fått in om Köpa bil utan kontantinsats

Här samlar vi vanliga frågor vi fått in som är relaterade till just Köpa bil utan kontantinsats. Vill du ställa en egen fråga kan du enkelt göra det längst på denna sida. Vi publicerar vanligtvis frågor som kommit in fler än en gång. Du svarar vi på den frågan utförligt och publicerar den här.

  • Finns det billån med bilen som säkerhet utan kontantinsats?

Finns det billån med bilen som säkerhet utan kontantinsats?

Svar: Nej det finns det inte men däremot väljer många att ta ett privatlån till insatsen också och på så sätt låna 100%. Men det finns ingen bank som lånar ut pengar till en bil med 100% av bilen som säkerhet. Dom får inte göra det nämligen.


Fördjupning Köpa bil utan kontantinsats

Det här kapitlet är en fördjupning av Köpa bil utan kontantinsats. Det här kapitlet rekommenderar vi dig som verkligen vill läsa på innan du väljer att låna pengar till en bil. Här går vi oå djupet hur det fungerar om man vill låna pengar utan att betala någon kontantinsats bland annat.

  • Billån utan säkerhet eller billån med säkerhet?

Billån utan säkerhet eller billån med säkerhet?

Du kan välja mellan att lämna bilen som säkerhet för ditt lån och då är det alltså ett vanlig billån där du måste ha minst 20 procent i kontantinsats. Alternativet är du tar ett privatlån till att låna till bil. Det vill säga ett billån utan bilen som säkerhet för lånet. Då kan du låna 100% av bilens värde.


Läs mer om att Köpa bil utan kontantinsats

Vill du läsa mer om Köpa bil utan kontantinsats så kan du titta på den här snabbmenyn där vi samlat länkar till andra guider om just billån utan kontantinsats och guider som är relaterade till det. Listan är baserad på vad du har för intressen utifrån vår algoritm. Om vi har rätt eller fel kan du ge betyg på längre ned i den här guiden.

Läs mer om att Låna till kontantinsats

Läs mer om att Låna pengar


Ställ en fråga om Köpa bil utan kontantinsats

Du får hemskt gärna ställa en fråga om Köpa bil utan kontantinsats som du precis läst. Eller något annat om billån eller sajten i stor. Du gör de enklast men en kommentar här nedan men det går även bra under Kontakta.


Säg vad du tycker om guiden Köpa bil utan kontantinsats

Här kan du lämna betyg på guiden Köpa bil utan kontantinsats. Det gör du genom att trycka på stjärnorna här nedan och sedan lämna en kommentar.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (44 röster och i snitt: 4,36 av 5)

Omdöme på Köpa bil utan kontantinsats

Vill du skriva vad du tycker om Köpa bil utan kontantinsats kan du skriva ditt omdöme här nedan.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Köpa bil utan kontantinsats

Det här inlägget postades i Billån, Billån utan kontantinsats. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Köpa bil utan kontantinsats

  1. Albin skriver:

    Hej! Jag behöver en bil då jag fått en jobb 10 mil från där vi bor och tänkte köpa en liten pendlarbil för 40.000kr. Men jag har inte en enda krona själv att lägga än då jag inte börjat jobba än så jag behöver låna hela summan. Kan jag ta ett privatlån till en bil för 40.000kr?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.