Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Köpa bil utan kontantinsats 2018

Köpa bil utan kontantinsats? Går det? Finns det billån utan kontantinsats där man kan låna pengar till 100% av bilen? Ja det går absolut. Många väljer att göra det genom att ta ett privatlån till bil. Du ser en topplista här ovan vart våra besökare valt att låna till bil flest gånger just den här veckan. Det finns två typer av billån och det är att man lämnar bilen som säkerhet för lånet eller lånar till bil utan att lämna något i säkerhet för lånet. Men billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet så måste du enligt lag ha minst 20 procent av det du köper bilen för själv. Så köper du en bil för 100.000kr så måste du alltså ha 20.000kr om du ska lämna bilen som säkerhet för lånet.

Billån utan kontantinsats är ett privatlån

Vad bankerna kallar sina lån kan ibland vara väldigt förvirrande. Billån med bilen som säkerhet för lånet kallas oftast för billån men även privatlån till bil. Vilket är ett billån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Det av dessa två olika typer av billån som är utan kontantinsats är privatlån till bil. Det är det du hittar i topplistan här ovan som visar dom 10 populäraste lånen via Kontantinsats.se just precis den här veckan.

Köpa bil utan kontantinsats


Innehåll i Köpa bil utan kontantinsats

  • 20 procent i insats eller 0 procent
  • Jämför privatlån i största sidan om lån utan säkerhet till bil
  • Låna inte innan du hittar det bästa billånet
  • Jämför och hitta bästa låneförmedlare
  • Finns det billån med bilen som säkerhet utan kontantinsats?
  • Hur tar ni fram dom populäraste lånen?
  • Kan man ta lån utan BankID?
  • Är det någon låneförmedlare som inte tar UC?

20 procent i insats eller 0 procent

Väljer du däremot att inte lämna bilen som säkerhet för lånet så behöver du ingen kontantinsats alls utan kan låna 100% av det du köper bilen för. Men långivare och banker kallar sina privatlån ett billån utan kontantinsats i reklam. För där behöver du sällan uppge ens vad du ska köpa för pengarna. Då långivaren inte tar någon säkerhet för lånet. Ett så kallat lån utan säkerhet.

Men billån men bilen som säkerhet är en mindre risk än ett privatlån till bil för banken och därför är det inte sällan lite billigare än ett billån utan bilen som säkerhet. Men söker du en billån utan kontantinsats så har du bara privatlån att välja mellan. Men många väljer alltså ett privatlån ändå för dess fördelar. Du hittar en topplistan längst upp på den här sidan där du kan se vad besökare innan sig valt för alternativ när dom lånade pengar till bil utan att behöva någon insats.

Jämför privatlån i största sidan om lån utan säkerhet till bil

Om du vill köpa en bil utan att du har någon insats så är det alltså privatlån som du ska använda dig av och du kan titta in guiden Privatlån för att läsa mer om den typen av lån och jämföra dom. Där kan du bland annat läsa mer om hur du enklast kan jämföra lån med minst antal ansökningar och minst antal UC på dig. Alltså minst antal kreditupplysningar.

Låna inte innan du hittar det bästa billånet

Vi tjatar hela tiden om att man ska jämföra lån och så är det självklart även med lån till bil. Därför tycker vi att du ska läsa Bästa billån. Där skriver vi nämligen hur vi försöker ta fram det bästa billånet med omdöme, betyg och recensioner. Och med hur ofta våra över 500.000 besökare har valt att låna till bil.

Jämför och hitta bästa låneförmedlare

Titta in Bästa låneförmedlare för att läsa om hur vi försöker ta fram den bästa låneförmedlaren varje vecka. För det är nämligen så att vi på redaktionen samlas flera gånger under veckan för att sammanställa data och skapa en topplista över just förmedlare av lån precis som alla andra lån vi kategoriserar i menyn. Som vi tror våra besökare kommer ha användning av när dom själva jämföra lån och försöker hitta den bästa ränta för just dom och deras egna förutsättningar att få låna pengar.

När vi skapade köpa bil utan kontantinsats så ville vi göra en sida där vi förklarar hur man kan låna till en bil utan att behöva någon insats. Men kom ihåg att det blir lättare hur större del av summan man har själv. Men som du kanske känner till så måste du ha minst 20 procent insats om du lämnar bilen som säkerhet för ditt lån och det är det som några vill slippa av olika anledningar. Men även om du tar ett privatlån till bil så är det bra om du har så stor del som möjligt av egna pengar.


Finns det billån med bilen som säkerhet utan kontantinsats?

Svar: Nej det finns det inte men däremot väljer många att ta ett privatlån till insatsen också och på så sätt låna 100%. Men det finns ingen bank som lånar ut pengar till en bil med 100% av bilen som säkerhet. Dom får inte göra det nämligen.

Hur tar ni fram dom populäraste lånen?

Svar: Vi gör det på lite olika sätt beroende på vilken lista det är men grunden är oftast att vi sorterar efter en manuellt sammansatt lista där vi slår ihop data om hur ofta våra besökare väljer att låna pengar från just den långivaren eller banker via våran sajt och hur bra omdömen och betyg lånen har. Sedan lägger vi även till våra egna recensioner.

Kan man ta lån utan BankID?

Svar: Ja absolut. Det finns många lån man kan ta utan UC. Vi förstår att det ibland inte kan kännas så online på nätet där många långivare föredrar just BankID eftersom det är så snabbt och smidigt och snabbar på ansökningen rejält. Men det finns fortfarande folk som inte har det och vill skriva på papperna för hand istället till exempel. Du kan titta in Låna pengar utan BankID till exempel.

Är det någon låneförmedlare som inte tar UC?

Svar: Vi vet ingen låneförmedlare som inte tar UC. Om du vet det får du väldigt gärna kommentera det nedan så vi kan föra in det i våran data.


Sammanfattning av Köpa bil utan kontantinsats

Vill du läsa mer om Köpa bil utan kontantinsats så kan du titta på den här snabbmenyn där vi samlat länkar till andra guider om just billån utan kontantinsats och guider som är relaterade till det. Listan är baserad på vad du har för intressen utifrån vår algoritm. Om vi har rätt eller fel kan du ge betyg på längre ned i den här guiden.