Här ser du veckans topp 5 av lån vecka 12. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
4.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
5.MyLoan låneformedlare2,95%10000-500000krLåna pengar nu

Köpa bil utan kontantinsats

Köpa bil utan kontantinsats? Går det? Finns det billån utan kontantinsats där man kan låna pengar till 100% av bilen? Ja det går absolut. Många väljer att göra det genom att ta ett privatlån till bil. Du ser en topplista här ovan vart våra besökare valt att låna till bil flest gånger just den här veckan. Det finns två typer av billån och det är att man lämnar bilen som säkerhet för lånet eller lånar till bil utan att lämna något i säkerhet för lånet. Men billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet så måste du enligt lag ha minst 20 procent av det du köper bilen för själv. Så köper du en bil för 100.000kr så måste du alltså ha 20.000kr om du ska lämna bilen som säkerhet för lånet.

Köpa bil utan kontantinsats

20 procent i insats eller 0 procent

Väljer du däremot att inte lämna bilen som säkerhet för lånet så behöver du ingen kontantinsats alls utan kan låna 100% av det du köper bilen för. Men långivare och banker kallar sina privatlån ett billån utan kontantinsats i reklam. För där behöver du sällan uppge ens vad du ska köpa för pengarna. Då långivaren inte tar någon säkerhet för lånet. Ett så kallat lån utan säkerhet. Men billån men bilen som säkerhet är en mindre risk än ett privatlån till bil för banken och därför är det inte sällan lite billigare än ett billån utan bilen som säkerhet. Men söker du en billån utan kontantinsats så har du bara privatlån att välja mellan. Men många väljer alltså ett privatlån ändå för dess fördelar. Du hittar en topplistan längst upp på den här sidan där du kan se vad besökare innan sig valt för alternativ när dom lånade pengar till bil utan att behöva någon insats.

Billån utan kontantinsats är ett privatlån

Vad bankerna kallar sina lån kan ibland vara väldigt förvirrande. Billån med bilen som säkerhet för lånet kallas oftast för billån men även privatlån till bil. Vilket är ett billån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Det av dessa två olika typer av billån som är utan kontantinsats är privatlån till bil. Det är det du hittar i topplistan här ovan som visar dom 10 populäraste lånen via Kontantinsats.se just precis den här veckan.


Billån utan säkerhet eller billån med säkerhet?

Du kan välja mellan att lämna bilen som säkerhet för ditt lån och då är det alltså ett vanlig billån där du måste ha minst 20 procent i kontantinsats. Alternativet är du tar ett privatlån till att låna till bil. Det vill säga ett billån utan bilen som säkerhet för lånet. Då kan du låna 100% av bilens värde.

Finns det billån med bilen som säkerhet utan kontantinsats?

Svar: Nej det finns det inte men däremot väljer många att ta ett privatlån till insatsen också och på så sätt låna 100%. Men det finns ingen bank som lånar ut pengar till en bil med 100% av bilen som säkerhet. Dom får inte göra det nämligen.

Finns bolån utan kontantinsats?

Svar: Ja det gör det och det är ett privatlån. Ett privatlån till bil. Vissa banker och långivare kallar det för blancolån. Men båda är lån utan säkerhet. Och då kan du alltså lån 100%.


Läs mer om att Köpa bil utan kontantinsats

Vill du läsa mer om Köpa bil utan kontantinsats så kan du titta på den här snabbmenyn där vi samlat länkar till andra guider om just billån utan kontantinsats och guider som är relaterade till det. Listan är baserad på vad du har för intressen utifrån vår algoritm. Om vi har rätt eller fel kan du ge betyg på längre ned i den här guiden.


Ställ en fråga om Köpa bil utan kontantinsats

Du får hemskt gärna ställa en fråga om Köpa bil utan kontantinsats som du precis läst. Eller något annat om billån eller sajten i stor. Du gör de enklast men en kommentar här nedan men det går även bra under Kontakta.


Sammanfattning av Köpa bil utan kontantinsats

Köpa bil utan kontantinsats är en sida där vi tipsar om vad som gäller om man vill låna 100% till bilen. För det finns inget lån där du lämnar bilen som säkerhet där du får låna 100%. Du måste alltså ta ett privatlån om du vill låna mer än 80% av det du ska köpa bilen för.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Köpa bil utan kontantinsats

Vill du skriva vad du tycker om kan du skriva ditt omdöme här nedan. Här kan du lämna betyg på guiden Köpa bil utan kontantinsats. Det gör du genom att trycka på stjärnorna här nedan och sedan lämna en kommentar. Här samlar vi vanliga frågor vi fått in som är relaterade till just Köpa bil utan kontantinsats. Vill du ställa en egen fråga kan du enkelt göra det längst på denna sida. Vi publicerar vanligtvis frågor som kommit in fler än en gång. Du svarar vi på den frågan utförligt och publicerar den här. Här kan du se vad du kan läsa i guiden Köpa bil utan kontantinsats och enkelt klicka dig fram så du kan hitta det du söker snabbare. Det du ser är rubrikerna till dom olika kapitlen helt enkelt. Så du klickar dig bara fram i guiden du befinner dig på nu alltså. Vi vill att du så snabbt som möjligt hittar det som just du söker och inte behöver lägga ner massa onödig tid på något du ändå inte vill läsa. Fler och fler sajter idag vill håll kvar sina besökare så länge som möjligt men vi förstår inte varför man lägger fokus på det istället för att lägga det på att så snabbt som möjligt ge sina besökare det dom vill ha?

2 reaktion på “Köpa bil utan kontantinsats

  1. Albin

    Hej! Jag behöver en bil då jag fått en jobb 10 mil från där vi bor och tänkte köpa en liten pendlarbil för 40.000kr. Men jag har inte en enda krona själv att lägga än då jag inte börjat jobba än så jag behöver låna hela summan. Kan jag ta ett privatlån till en bil för 40.000kr?

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.