Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Köpa bil på avbetalning 2018

Köpa bil på avbetalning? Vad finns det för alternativ? Det är många som väljer att köpa bil där dom vill ha en avbetalning på den. Dem två vanligaste sätten är billån och privatlån. Det finns förmodligen många som väljer att låna på sin bostad för att köpa bil också men där finns det ju ingen direkt statistik eftersom många långivare inte vill att man ska göra det.

Köpa bil på avbetalning


Innehåll i Köpa bil på avbetalning

  • Det här kan du läsa i denna guide om bilar på avbetalning
  • Köpa bil på avbetalning – billån
  • Köpa bil på avbetalning – privatlån
  • Diskutera innehållet i Köpa bil på avbetalning
  • En lista på mer om att Köpa bil på avbetalning

Det här kan du läsa i denna guide om bilar på avbetalning

I den här guiden går vi igenom på vilka olika sätt man kan ta en bil på avbetalning. Du hittar även omdöme, betyg och recensioner om alla billån. Där omdöme och betyg är våra besökares och recensionerna är våra egna åsikter. Här har du våran meny över guiden Köpa bil på avbetalning så att du så enkelt som möjligt ska kunna hitta det du söker. Du kan klicka dig vidare och enbart läsa det du verkligen vill läsa så du inte behöver lägga ner tid på att läsa igenom hela guiden och sedan inse att den inte svarade på dina frågor och funderingar. Här ger du omdöme på guiden genom att kommentera. Vi vill att du ska veta alla alternativ för finansiering av bil efter ha läst hela den här sidan. Vill du påverka innehållet så kan du kommentera längst nedan.

Köpa bil på avbetalning – billån

Billån är ett lån som är speciellt för just lån till bilar och där är det lag på minst 20 procent kontant vid köp. Därför väljer många att ta ett privatlån istället där man inte behöver någon insats.

Köpa bil på avbetalning – privatlån

Privatlån är ofta lite dyrare än ett billån då långivaren tar en större risk då privatlån är ett lån utan säkerhet. Det vill säga: du lämnar inget i säkerhet för lånet. Därför behöver du inte heller någon kontantinsats vid köp av bil. I topplistan längst upp ser du vilka lån som är populärast hos våra besökare.

Diskutera innehållet nedan

I kommentarsfältet kan du diskutera innehållet i guiden med andra besökare och med oss på redaktionen. Vi försöker bygga en sajt tillsammans med våra besökare där vi tillsammans kan skapa en plattform att samlas på inför viktiga beslut i våran privatekonomi. Till exempel att låna pengar.


Sammanfattning av Köpa bil på avbetalning

Här försöker vi bygga en meny som ger en så bra överblick som möjligt över andra guider i ämnet som vi skrivit och som vi trycker du borde titta in. Vi skriver nya varje vecka så listan kan ändras allt eftersom. Vi har som mål att du ska hitta minst en ny sida här som du vill läsa mer om.