TOPPLISTAN VECKA 15 2019
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
#Ränta fr:
1.Advisa liten2,95%
Jämför lån gratis!
Mer info »
2.Lendo liten3,01%
Jämför lån gratis!
Mer info »
3.Consector liten2,90%
Jämför lån gratis!
Mer info »

Köpa bil på avbetalning utan kontantinsats – Jämför här!

Köpa bil på avbetalning utan kontantinsats? Är det möjligt? Ja det är möjligt men du kan inte ta ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet och inte behöver betala någon kontantinsats. Det är nämligen alltid minst 20 procent i insats som gäller då. Om du inte kan eller inte vill betala något alls med egna pengar vi köptillfället så är det ett privatlån som gäller. Det är alltså ett lån utan säkerhet.

Köpa bil på avbetalning utan kontantinsats
Köpa bil på avbetalning utan kontantinsats? Då kan du läsa igenom den här guiden från början till slut så du vet hur du kan hitta det bästa lånet för just dig.

Innehåll Köpa bil på avbetalning utan kontantinsats

  • Vår största guide om billån
  • Så lär du dig hitta rätt lån och jämföra räntan
  • Vi har skrivit mer om Köpa bil på avbetalning utan kontantinsats
  • Är det privatlån som gäller om man inte vill betala insats?

Köpa bil på avbetalning utan kontantinsats – Topp 3

Dock är det lånet ofta dyrare än när man lämnar bilen som säkerhet. Det är för att långivaren helt enkelt tar större risk och alltså även måste ta mer betalt. Här ovan har du en topplista där du kan se vart besökare innan dig valt att låna pengar till bil utan insats just den här veckan. Det listan här ovan visar är vilka 3 lån som är vinnare i vårt bäst i test av lån som passar in just på denna rubrik. Det vill säga lån till bil där du inte behöver någon insats.

Vår största guide om billån

Under billån samlar vi alla våra guider om billån. Så ta gärna en titt där innan du ska låna till bil. Med Köpa bil på avbetalning utan kontantinsats vill vi visa skillnaden på olika lån till bil vad gäller insatsen framförallt. Men även vad det mer är för skillnad på dessa alternativ. Köpa bil på avbetalning utan kontantinsats så är kommentarsfältet öppet för dig och alla andra besökare så vi kan samlas att prata just billån utan kontantinsats så vi kan dela erfarenheter innan vi ska låna pengar. Det tror vi leder till att vi tar bättre beslut.

Så lär du dig hitta rätt lån och jämföra räntan

Köpa bil på avbetalning utan kontantinsats är en sida där vi förklarar hur det fungerar om du vill betala av en bil men inte har någon insats själv utan vill låna 100% direkt. Alltså om bilen kostar 100.000kr så är du alltså ute efter att låna 100.000kr. Och då är det ett blancolån som gäller och det handlar den här sidan om. Att ge dig kunskapen att själv sortera bland billån.

Låna pengar till kontantinsats bil

Går det att låna pengar till kontantinsatsen när man man lånar till bil med bilen som säkerhet? Det går att låna till kontantinsatsen vid bostadsköp och vid bilköp när du ska ta bilen som säkerhet för lånet så måste du ha minst 20% i kontantinsats oavsett vilken bank du väljer. Det gör att du vid köp av en bil för 200.000kr måste ha minst 40.000kr själv. Det gör att många undrar om man kan låna pengar till den delen av lånet med ett privatlån. Och dom flesta banker gillar nog inte det men du får låna pengar till vad du vill med ett privatlån så det är inget som hindrar dig så länge det får plats i din kalkyl. Faktum är att många bilhandlare gjort så förut att man kan ta billån till 80% och privatlån på 20% men det vet jag att dom fått kritik för. Så många av dom har slutat göra så.

Låna pengar till kontantinsats bil

Är det privatlån som gäller om man inte vill betala insats?

Om du ska ta ett lån till bil men vill låna mer än 80% av bilens värde så är det privatlån som gäller. Det brukar även vara fler krav på billån med bilen som säkerhet så som ålder på bilen och att du inte får köpa den av en privatperson. Även summan brukar börja mycket högre än vid ett privatlån där du kan låna hur lite som helst nästan.