Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 42. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu

Köpa bil på avbetalning utan kontantinsats?

Köpa bil på avbetalning utan kontantinsats? Är det möjligt? Ja det är möjligt men du kan inte ta ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet och inte behöver betala någon kontantinsats. Det är nämligen alltid minst 20 procent i insats som gäller då. Om du inte kan eller inte vill betala något alls med egna pengar vi köptillfället så är det ett privatlån som gäller. Det är alltså ett lån utan säkerhet. Dock är det lånet ofta dyrare än när man lämnar bilen som säkerhet. Det är för att långivaren helt enkelt tar större risk och alltså även måste ta mer betalt. Här ovan har du en topplista där du kan se vart besökare innan dig valt att låna pengar till bil utan insats just den här veckan.

Vår största guide om billån

Under billån samlar vi alla våra guider om billån. Så ta gärna en titt där innan du ska låna till bil. Med Köpa bil på avbetalning utan kontantinsats vill vi visa skillnaden på olika lån till bil vad gäller insatsen framförallt. Men även vad det mer är för skillnad på dessa alternativ.


Är det privatlån som gäller om man inte vill betala insats?

Svar: Om du ska ta ett lån till bil men vill låna mer än 80% av bilens värde så är det privatlån som gäller. Det brukar även vara fler krav på billån med bilen som säkerhet så som ålder på bilen och att du inte får köpa den av en privatperson. Även summan brukar börja mycket högre än vid ett privatlån där du kan låna hur lite som helst nästan.


Vi har skrivit mer om Köpa bil på avbetalning utan kontantinsats?

Köpa bil på avbetalning utan kontantinsats så är kommentarsfältet öppet för dig och alla andra besökare så vi kan samlas att prata just billån utan kontantinsats så vi kan dela erfarenheter innan vi ska låna pengar. Det tror vi leder till att vi tar bättre beslut.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.