TOPPLISTAN VECKA 8 2019:
1. Advisa kontantinsats
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Se hur mycket du/ni får låna idag!
MER INFO »

KLICKA HÄR för HELA topplistan!

Köpa bil på avbetalning utan fast anställning

Köpa bil på avbetalning utan fast anställning? Går det? Att låna pengar utan fast inställning gör det såklart svårare att få låna pengar men det är långt ifrån möjligt. Först och främst vill vi lägga in att vi inte försöker lägga in våra egna åsikter om att man inte bör låna pengar om man inte vet att man kan betala lånet i tid. Eller åtminstone vara väldigt försiktig men vi listar lån efter vad dom erbjuder och försöker hålla våra åsikter åt sidan helt enkelt.

Köpa bil på avbetalning utan fast anställning

Innehåll i Köpa bil på avbetalning utan fast anställning

  • Läs på ordentligt innan du ska låna till bil
  • Ställ dina frågor om du undrar något
  • Vad finns det för alternativ när man ska köpa bil på avbetalning?

Läs på ordentligt innan du ska låna till bil

En av dom viktigaste sakerna man ska göra innan man ska låna pengar till bil är att läsa på riktigt ordentligt. Och då menar vi inte i detta fallet om bilen utan om hur ett lån till bil fungerar och vad man ska välja för lån. Billån med bilen som säkerhet eller ska man ta ett vanligt blancolån till bil?

Ställ dina frågor om du undrar något

Var med och ställ frågor om Köpa bil på avbetalning utan fast anställning i kommentarsfältet. Du kan vara med och lämna ett betyg på Köpa bil på avbetalning utan fast anställning på bara några sekunder med hjälp av dom fem stjärnorna du ser nedan. Från vänster till höger ger du betyg.


Vad finns det för alternativ när man ska köpa bil på avbetalning?

Svar: Om du vill ta en bil på avbetalning så är det alltså lån till bil du är ute efter och inte leasing. Och då finns det framförallt två sätt att finansiera en bil på. Och det är privatlån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet och sedan billån med bilen som säkerhet för lånet.


Sammanfattning av Köpa bil på avbetalning utan fast anställning

Vi har gjort det så att vi tagit fram dom mest populära guiderna om just denna rubrik. Och som vi tycker du ska titta in om du söker info om just detta. Det vill säga att du inte har någon fast anställning men att du vill finansiera en ny bil ändå.