Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 34. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Kontantinsats

Kontantinsats är vid en bostadsaffär dom 15 procent som du måste lägga själv eller med ett lån utan säkerhet. Det vill säga du kan inte lämna bostaden som säkerhet för lånet. Men en kontantinsats är inte bara den vid bostadsköp utan det finns även när du till exempel köper en bil. Vid ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet så måste du ha 20 procent i insats istället för 15 som vid köp av bostad. Det finns några som säger att dom erbjuder privatlån till insatsen även där medan visa hävdar att det är olagligt. Hur som helst så kan du inte hitta ett enda billån med bilen som säkerhet som lånar ut mer än 80 procent av bilens värde och vid bostadsköp så kan du inte hitta en enda bank som lånar ut mer än max 85 procent med bostaden som säkerhet för lånet.

Låna till kontantinsats

När vi startade Kontantinsats.se år 2010 hade vi bara en guide och det var guiden Låna till kontantinsats som ligger på våran startsida. Den skapades för att så få verkade förstå att man faktiskt kan låna pengar till insatsen också men då med ett privatlån istället för med ett bolån med bostaden som säkerhet. Funderar du på att göra samma sak bör du läsa den guiden innan det.

Det vi gör i guiden Kontantinsats är att förklara vad det är framförallt. Att handpenning och kontantinsats inte är samma sak. Att man faktiskt kan låna till kontantinsatsen också men då med ett privatlån. (även kallat blancolån i vissa fall) Tycker du rubriken Kontantinsats stämmer med det du kan läsa här inne? Du kan ge ditt eget betyg på det genom att trycka på stjärnorna. Du ger ett betyg från 1 till 5. Där 1 är sämst och 5 är bäst.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.