Veckans topplista över lån - v.4 2018

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.4 2018. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades måndag 2018-01-22 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian

Kontantinsats vid bilköp

Kontantinsats bil procent? Alltså: hur många procent är kontantinsatsen vid köp av bil? Svar: Kontantinsats vid bilköp med ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet måste vara MINST 20 procent. Dock marknadsför många sina privatlån som ett alternativ om man vill låna pengar till bil men utan kontantinsats. Då är det alltså ett billån utan bilen som säkerhet för lånet.

Kontantinsats vid bilköp


Innehåll i Kontantinsats vid bilköp

Här kan du se exakt vad Kontantinsats vid bilköp innehåller redan innan du scrollat igenom den. Tanken är att du inte ska behöva läsa någon som inte svarar på dina frågor och funderingar. Du kan klicka på rubrikerna till varje kapitel för att läsa mer vad varje kapitel innehåller.


Vanliga frågor om Kontantinsats vid bilköp

Här samlat vi in vanliga frågor relaterade till Kontantinsats vid bilköp. Vi får in mängder av frågor i ämnet varje vecka och sorterar ut dom vanligaste här.

Finns det billån utan kontantinsats?

Svar: Ja det finns billån utan kontantinsats och det är helt enkelt privatlån (även kallat blancolån) till bil.

Har Lendo billån?

Svar: Lendo jämför privatlån (även kallat blancolån) som du kan använda till att låna till bil. Men dom jämför inte billån där du måste lämna bilen som säkerhet för lånet.


Fördjupning i Kontantinsats vid bilköp

Fördjupning i Kontantinsats vid bilköp är kapitlet för dig som verkligen vill ha en fördjupning i billån och kontantinsatser till billån. Här försöker vi verkligen ta med allt och lite till. Kapitlet utökas löpande hela tiden.

 • Billån utan kontantinsats med privatlån / blancolån

Billån utan kontantinsats med privatlån / blancolån

Det vill säga att man betalar det själv och alltså inte nödvändigtvis i kontanter som ordet kanske kan få än att tro. Ofta kräver kreditgivaren att man vid ett bilköp betalar runt 20 procent själv. Så om man köper en bil för 100000kr så måste man således ha 20000kr själv om det är 20 procent som gäller. Dock kringgår många köpare det genom att även låna till en kontantinsats från en annan kreditgivare och då med ett så kallat lån utan säkerhet. Detta eftersom bilhandlaren oftast inte tittar upp pengarnas ursprung. Ett sånt lån har oftast en lite högre ränta än ett traditionellt billån då kreditgivaren annars har bilen som säkerhet vid ett billån. Sen är det oftast även möjligt att lämna in en bil i inbyte som täcker kontantinsatsen på en gång.


Sammanfattning av guiden Kontantinsats vid bilköp

När du ska låna pengar till en bil så kan du välja mellan leasing, billån med bilen som säkerhet för lånet eller billån utan bilen som säkerhet för lånet. Vid bilköp med bilen som säkerhet så måste du ha minst 20 procent i insats oavsett bank och vid billån utan bilen som säkerhet för lånet så är det 0% i kontantinsats. I den här guiden kan du läsa om när du kan ha 0 procent i kontantinsats och när du måste ha 20% i insats oavsett vilken bank du väljer. Här ovan hittar du veckans topplista över lån som flest besökare valt att låna till bil med den här veckan.


Andra guider som handlar om Kontantinsats vid bilköp

Vi har skrivit väldigt många guider om just Kontantinsats vid bilköp och guider som är relaterade till det och här tipsar vi om dessa och sammanfattar dom. Vill du ha en enklare lista kan du gå ner till Läs mer om Kontantinsats vid bilköp här nedanför. Dock är det inte exakt samma guider vi listar.

 • Låna till kontantinsats
 • Billån utan kontantinsats
 • Låneförmedlare

Låna till kontantinsats

Låna till kontantinsats är guiden du bara måste läsa om du frågar oss. Du hittar Låna till kontantinsats på startsidan. Vi har lagt den där eftersom det är våran grundbult i hela sajten. Det är därför Kontantinsats.se såg dagens ljus år 2010. Det var där vi började.

Billån utan kontantinsats

Vill du låna 100% till en bil och inte betala någon kontantinsats så är guiden Billån utan kontantinsats guiden för dig. Vi går igenom hur du kan låna till bil utan att lägga någon kontantinsats och sedan har vi tillsammans med våra besökare utsett det bästa lånet för just den. Och det gör vi alltså löpande hela tiden varje vecka.

Låneförmedlare

Vill du köpa bil med ett privatlån så bör du använda dig av en låneförmedlare. Fördelen med det är att du jämföra många banker mot varandra med bara en UC och en ansökan. Det går att låna pengar med ett vanligt billån via låneförmedlare också men det är ovanligare. Läs våran guide Låneförmedlare för mer info.


Vi har mycket mer om Kontantinsats vid bilköp här

Här bygger vi en guide över vilka andra guider vi skrivit om kontantinsats och att låna till kontantinsatsen vid bilköp. Och guider som är relaterade till det.


Diskutera och ställ frågor om Kontantinsats vid bilköp

Här nedan kan du ställa frågor och diskutera Kontantinsats vid bilköp med oss på redaktionen och med andra besökare. Det är samma fält som du ger omdöme så du får väldigt gärna lämna ett omdöme samtidigt.


Säg vad du tycker om Kontantinsats vid bilköp genom att lämna ett betyg

Här nedan kan du säga vad du tycker om guiden Kontantinsats vid bilköp genom att lämna ett betyg.

[ratings]


Säg vad du tycker om Kontantinsats vid bilköp genom att lämna ett omdöme

Vill du lämna ett omdöme på guiden Kontantinsats vid bilköp så gör du det enkelt i kommentarsfältet. Där kan du även ställa eventuella frågor. Du får gärna motivera ditt betyg om du även lämnat ett sådan här ovan.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Kontantinsats vid bilköp

Det här inlägget postades i Billån, Kontantinsats, Kontantinsats vid bilköp, Lån. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kontantinsats vid bilköp

 1. Steffan skriver:

  Jag skulle vilja köpa en bil för 50000kr men har 30000kr av dom själv redan. Dock är bilen för 1995 och jag ska köpa den av en privatperson så det gör att jag inte kan ta ett billån där jag lämnar bilen som säkerhet för bilen hos dem allra flesta va? Då ska jag ta ett privatlån där jag betalar av lånet väldigt snabbt? Men då blir räntan dyrare?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Steffan! Precis som du skriver så har dem allra flesta att du vid billån med bilen som säkerhet för lånet inte får köpa av en privatperson och heller inte en bil äldre än ett visst datum. Det gör oftast att det är privatlån man få koll på istället om man inte uppfyller dessa krav. Och som du även skriver så blir räntan oftast dyrare hur kortare lånetid. Eftersom banken vill tjäna samma pengar på lånet kort sammanfattat. Det är dock alltid smart att betala av lån så snabbt som möjligt skulle vi säga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.