TOPPLISTAN VECKA 8 2019:
1. Advisa kontantinsats
 • Jämför över 30 banker och långivare!
 • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
 • Se hur mycket du/ni får låna idag!
MER INFO »

KLICKA HÄR för HELA topplistan!

Kontantinsats vid bilköp

Kontantinsats bil procent? Hur många procent är kontantinsatsen vid köp av bil? Kontantinsats vid bilköp med ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet måste vara MINST 20 procent. Dock marknadsför många sina privatlån som ett alternativ om man vill låna pengar till bil men utan kontantinsats. Då är det alltså ett billån utan bilen som säkerhet för lånet och då får du låna 100% istället.

Men anledningen till att många ändå väljer att lämna bilen som säkerhet är att det är lättare att låna mer pengar så och den typen av lån där du lämnar något i säkerhet ofta har lägre ränta. Men i och med att räntorna varit väldigt låga dom senaste åren så har blancolån skjutit i höjden. Anledningen till det är kanske att det inte längre skiljer så mycket mellan dessa två alternativen och då väljer många privatlån eftersom det är enklare. Du behöver inte säga vilken bil du ska köpa, du behöver inte tittar på årsmodell, du behöver inte skicka in några extra papper och så vidare. Det är helt enkelt enklare. Vill du läsa vidare om dessa två alternativen kan du ta dig igenom den här guiden nedan.

Topp 3 idag

Vi har sammanställ en topplista här ovan där du kan se en topp 5 över billån utan bilen som säkerhet. Den har vi satt ihop genom att sammanställa omdöme, betyg och hur populära lånen är hos våra besökare framför allt. Och det är alltså av dom lånen vi listar under alla lån som du kan hitta en länk till precis ovanför listan. Och sedan väger vi även in redaktionens recension om varje lån. Vi följer lånebranschen varje dag och har gjort det sedan 2010 så vi tycker att vi kan så mycket om det här att vi kan påverka listan lite om vi ser något lån vi inte tycker är tillräckligt bra även om många väljer det och så vidare.

Kontantinsats vid bilköp

Innehåll i Kontantinsats vid bilköp

 • Billån utan kontantinsats med privatlån / blancolån
 • Billån utan kontantinsats – Så funkar det
 • Låneförmedlare kan vara ett alternativ
 • Låna pengar till bil
 • Ställ frågor
 • Fler guider i ämnet
 • Därför väljer många billån utan kontantinsats
 • Lär dig skillnaderna
 • Finns det billån utan kontantinsats?
 • Har Lendo billån?

Billån utan kontantinsats med privatlån / blancolån

Det vill säga att man betalar det själv och alltså inte nödvändigtvis i kontanter som ordet kanske kan få än att tro. Ofta kräver kreditgivaren att man vid ett bilköp betalar runt 20 procent själv. Så om man köper en bil för 100000kr så måste man således ha 20000kr själv om det är 20 procent som gäller. Dock kringgår många köpare det genom att även låna till en kontantinsats från en annan kreditgivare och då med ett så kallat lån utan säkerhet. Detta eftersom bilhandlaren oftast inte tittar upp pengarnas ursprung. Ett sånt lån har oftast en lite högre ränta än ett traditionellt billån då kreditgivaren annars har bilen som säkerhet vid ett billån. Sen är det oftast även möjligt att lämna in en bil i inbyte som täcker kontantinsatsen på en gång.

Billån utan kontantinsats – Så funkar det

Vill du låna 100% till en bil och inte betala någon kontantinsats så är guiden Billån utan kontantinsats guiden för dig. Vi går igenom hur du kan låna till bil utan att lägga någon kontantinsats och sedan har vi tillsammans med våra besökare utsett det bästa lånet för just den. Och det gör vi alltså löpande hela tiden varje vecka.

Låneförmedlare kan vara ett alternativ

Vill du köpa bil med ett privatlån så bör du använda dig av en låneförmedlare. Fördelen med det är att du jämföra många banker mot varandra med bara en UC och en ansökan. Det går att låna pengar med ett vanligt billån via låneförmedlare också men det är ovanligare. Läs våran guide Låneförmedlare för mer info.

Låna pengar till bil

När du ska låna pengar till en bil så kan du välja mellan leasing, billån med bilen som säkerhet för lånet eller billån utan bilen som säkerhet för lånet. Vid bilköp med bilen som säkerhet så måste du ha minst 20 procent i insats oavsett bank och vid billån utan bilen som säkerhet för lånet så är det 0% i kontantinsats. I den här guiden kan du läsa om när du kan ha 0 procent i kontantinsats och när du måste ha 20% i insats oavsett vilken bank du väljer. Här ovan hittar du veckans topplista över lån som flest besökare valt att låna till bil med den här veckan.

Ställ frågor

Här kan du se exakt vad Kontantinsats vid bilköp innehåller redan innan du scrollat igenom den. Tanken är att du inte ska behöva läsa någon som inte svarar på dina frågor och funderingar. Du kan klicka på rubrikerna till varje kapitel för att läsa mer vad varje kapitel innehåller. Vill du lämna ett omdöme på guiden Kontantinsats vid bilköp så gör du det enkelt i kommentarsfältet. Där kan du även ställa eventuella frågor. Du får gärna motivera ditt betyg om du även lämnat ett sådan här ovan. Här nedan kan du säga vad du tycker om guiden Kontantinsats vid bilköp genom att lämna ett betyg. Vi blir glada om du vill ge både betyg och omdöme så vi vet vad du tycker är bra och vad du tycker är dåligt.

Fler guider i ämnet

Vi har skrivit väldigt många guider om just Kontantinsats vid bilköp och guider som är relaterade till det och här tipsar vi om dessa och sammanfattar dom. Vill du ha en enklare lista kan du gå ner till Läs mer om Kontantinsats vid bilköp här nedanför. Dock är det inte exakt samma guider vi listar. Här bygger vi en guide över vilka andra guider vi skrivit om kontantinsats och att låna till kontantinsatsen vid bilköp. Och guider som är relaterade till det.

Därför väljer många billån utan kontantinsats

Ja det finns billån utan kontantinsats och det är privatlån/Blancolån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. När du lämnar bilen som säkerhet för lånet måste du ha en insats på minst 20 procent oavsett vilken bank du väljer i Sverige men lånar du pengar med ett privatlån/Blancolån så kan du låna 100% istället. Däremot blir räntan ofta högre när du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet men långt ifrån alltid så du måste alltid jämföra lån innan du ska låna pengar.

Kontantinsats bilköp

Lär dig skillnaderna

Kontantinsats bilköp är en sida där du kan läsa om hur insatsen vid köp av bil ser ut. För det skiljer sig nämligen mellan billån med bilen som säkerhet och när du lånar utan säkerhet. Det är 20% om du lämnar bilen som säkerhet och 0% vid privatlån till bil. Vi vill bygga en sajt som verkligen ger mervärde för våra besökare därför blir vi väldigt glada om du vill ta dig tid och säga vad du tycker om guiden Kontantinsats bilköp så vi kan bli bättre för varje nytt besök vi får. Vi vill bygga en sajt för våra besökare med våra besökare. Var med och diskutera och ställ frågor om här nedanför. Vi på redaktionen svarar oftast inom 24 timmar och andra besökare brukar vara minst lika snabba.


Finns det billån utan kontantinsats?

Svar: Ja det finns billån utan kontantinsats och det är helt enkelt privatlån (även kallat blancolån) till bil.

Har Lendo billån?

Svar: Lendo jämför privatlån (även kallat blancolån) som du kan använda till att låna till bil. Men dom jämför inte billån där du måste lämna bilen som säkerhet för lånet.