Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 29. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Kontantinsats Swedbank

Kontantinsats Swedbank? Hur stor är kontantinsatsen hos Swedbank? Får man låna pengar till kontantinsatsen? Hos Swedbank är kontantinsatsen 15 procent vid köp av bostad. I Sverige har vi ett bolånetak vilket gör att du får låna max 85 procent av marknadsvärdet på din bostad. Så det spelar alltså ingen roll vilken bank du väljer. Du måste ha minst 15 procent. Så köper du en bostad för 3 miljoner så måste du alltså ha minst 450.000kr i insats. Antingen med pengar du spara ihop eller genom ett privatlån. Här ovan ser du en topplista över privatlån där besökare innan dig valt att låna pengar till sin kontantinsats. Där finns det bland annat låneförmedlare som gratis jämför privatlån hos över 20 banker med bara en ansökan. Där bland annat låneförmedlaren Lendo jämför Swedbank mot andra banker. Du skickar bara in en ansökan och ser vart du kan få billigast privatlån med bäst villkor för just dig.


Låna till kontantinsats

Vill du låna pengar till kontantinsatsen oavsett om det är via Swedbank eller inte kan du läsa våran guiden Låna till kontantinsats. Den guiden skapade vi 2010 och var starten på Kontantinsats.se och sedan dess har vi uppdaterat den varje vecka.


Betyg på Kontantinsats Swedbank

Ser du stjärnorna här nedanför? Där kan du säga hur bra du tycker guiden Kontantinsats Swedbank är. Och med bra menar vi hur bra vi svarar på rubriken. Du har säkert kommit in här just pga rubriken och då vill vi så klart leva upp till förväntningen av rubriken. Ett är dåligt och fem är bäst.


Sammanfattning av Kontantinsats Swedbank

Med Kontantinsats Swedbank vill vi svara på hur banken Swedbank gör angå kontantinsatsen. Och vi har även kommentarsfältet öppet så våra besökare kan diskutera ämnet. För vi försöker självklart göra så guiderna är korrekt hela tiden men vi kan tyvärr inte gör mer än att försöka skriva dom korrekt för stunden. Alltså i skrivande stund. Men sedan kan banker och långivare självklart ändra det vi skriver. Så kontrollera alltid att allt stämmer. Tanken med våra guider är att du snabbare ska hitta rätt själv. Inte att vi gör jobbet åt dig.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.