Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Kontantinsats sommarstuga

Kontantinsats sommarstuga? Hur många procent är det på en insats på en sommarstuga? Det är precis som vid hus/villa och lägenhet/bostadsrätt minst 15 procent i kontantinsats och det kan vara ännu mer än så. Ofta kräver nämligen bankerna mer än 15 procent vid köp av en sommarstuga då det är en betydligt osäkrare investering än en bostad många gånger. Det gör att du kan tjäna mycket pengar på att verkligen jämföra banker innan du ska låna pengar till en sommarstuga. Vi har väldigt många guider om just köp av sommarstuga / fritidshus och vårt råd är att du läser så mycket som möjligt av dessa först innan du ska låna pengar. Där kan du diskutera lån med oss på redaktionen och med andra besökare. Men framförallt kan du själv bilda dig en så bra uppfattning som möjligt över vad du har för alternativ till att låna pengar till sommarstuga/fritidshus.

Låna till insatsen till din sommarstuga

Du kan låna pengar till kontantinsatsen också men då måste man göra det med ett privatlån istället för med ett bolån med sommarstugan som säkerhet. Så om du vill låna till insatsen så kan du titta in listan här ovan där du ser dom populäraste privatlånen just nu hos våra besökare.


Sammanfattning av Kontantinsats sommarstuga

Kontantinsats sommarstuga är en guide där vi skriver om hur du kan låna till insatsen vid köp av en sommarstuga i Sverige. Men även om hur det går till att köpa en sommarstuga i Sverige.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.