Här ser du veckans topp 5 av lån vecka 17. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
4.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
5.Leasy topplista9,84%10000-50000krLåna pengar nu

Kontantinsats procent

Kontantinsats procent? Hur många procent av bostaden måste man ha som insats? Som finns alltså. I Sverige har vi ett bolånetak som gör att du måste ha minst 15 procent i insats. Du får bara belåna max 85 procent. Det gör att du kan ta ett bolån upp till max 85 procent men visa banker kan vilja att du har ännu högre insats än 15 procent. Det beror på din ekonomi och val av bank. Men banken kan belåna din bostad till max 85 procent. Och sedan kan du låna till insatsen också men då med ett blancolån. Blancolån är ett lån utan säkerhet där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar utan får låna till vad du vill. Till exempel för att betala din insats. Här ovan ser du dom 10 vanligaste lånen hos våra besökare för att finansiera lån till insatsen. Den har vi tagit fram genom att skapa en topplista efter omdöme och betyg på lån vi listar på Kontantinsats.se och sedan sorterat dessa efter hur populära dom är hos våra besökare efter ha läst någon guide om att låna till kontantinsatsen. Sedan nollställer vi listan varje måndag strax över midnatt. Då visas listan efter omdöme och betyg istället. Sedan efter att 20 besökare tagit lån via listan så visas den efter hur populära dom är.

Kontantinsats vid bilköp

Om ska låna pengar till en bil med bilen som säkerhet så måste du betala minst 20% i insats. Tar du däremot ett blancolån till bil så är insatsen 0%. Så om du funderar på att låna pengar till en bil så bör du läsa på så mycket att du vet skillnaden på dessa två lån.

Kontantinsats vid köp av lägenhet eller hus

Om du ska köpa en bostad så måste du ha minst 15 procent i insats. Och det gäller oavsett om du vill låna pengar till en lägenher eller hus.


Sammanfattning av Kontantinsats procent

Kontantinsats procent är en sida där vi skriver om vilken procent det är vid köp av lägenhet / bostadsrätt och sedan vilken procent det är på hus / villa. Sedan kan du även läsa om hur det ser ut vad gäller billån. Med eller utan insats.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.