Topplistan ändrades onsdag 2018-02-21 kl 00:01.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
3.MyLoan låneformedlare2,95%10000-500000krLåna pengar nu
4.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
5.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu

Kontantinsats lån

Kontantinsats lån? Kan man låna till kontantinsatsen eller finns det några bolån helt utan kontantinsats? Svar: Ja det är fullt möjligt! Dock får du inte belåna din bostad för den delen. I Sverige måste du ha minst 15 procent av det du köper bostaden för eller får den värderat till som kontantinsats. Det innebär alltså att du måste ha 150.000kr per miljon. Köper du en villa för 2 miljoner så måste du alltså ha 300.000kr i insats. Men du får även låna till den delen men då med ett privatlån. Alltså ett lån där du som låntagare inte lämnar något i säkerhet för ditt lån till banken. Det gör att lånet ofta blir dyrare än ett bolån eftersom banker tar större risk med ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för lånet men ändå väljer många att göra det. Att samla ihop 300.000kr ta tid och många väljer då att låna till den delen och på så sätt kunna köpa något mycket tidigare. För många är det enda alternativet för att inte hamna utanför bostadsmarknaden helt. Här på Kontantinsats.se skriver vi guider om att allt som har med kontantinsats till bostad och göra och du kan besöka vår startsida där vi skriver mer om att låna till kontantinsats. Där hittar du även en topplista över dom mest populära lånen för att låna till insats just den här veckan hos våra besökare.

Så kan du låna till kontantinsats

Har du inte hela kontantinsatsen själv kan du låna till den eller i alla fall delar av den och det kan du läsa mer om i guiden Låna till kontantinsats. Det är vårt hjärta av sajten och där försöker vi helt enkelt få in så många som möjligt på bostadsmarknaden.


Innehållet i Kontantinsats lån

Kontantinsats lån är sidan där du kan läsa om vilka som erbjuder sina kunder lån till insatsen enligt våra besökare. Och här kan du klicka dig fram i guiden.

 • Kontantinsats lån
 • Innehållet i Kontantinsats lån (här är du nu)
 • Detta är en sammanfattning av Kontantinsats lån
 • Läs mer vi skrivit om Kontantinsats lån
 • Prata om Kontantinsats lån med andra
 • Betyg på Kontantinsats lån
 • Omdöme på Kontantinsats lån

Detta är en sammanfattning av Kontantinsats lån

Här i Kontantinsats lån förklarar vi en en gång hur du kan låna pengar till insatsen. Är du ute efter att låna pengar till insatsen så ska du läsa den här sidan.


Läs mer vi skrivit om Kontantinsats lån

Här kan du få en överblick över alla våra guider om just lån till kontantinsatsen avsett om det är till en bostad eller en bil eller någon annat du behöver veta. Du får bland annat se vart våra besökare valt att låna pengar den här veckan, den här månaden, det här året och tidigare år. Sedan kan du alltid läsa omdöme, betyg och recension om samtliga lån.


Prata om Kontantinsats lån med andra

Vi vill skapa en sajt där vi tillsammans kan samlas och diskutera lån och ekonomi och i den här guiden kan du vara med och diskutera Kontantinsats lån med andra besökare och med oss på redaktionen. Du gör det i kommentarsfältet nedanför.


Betyg på Kontantinsats lån

Här har du möjlighet att säga vad du tycker om guiden Kontantinsats lån genom att ge den ett betyg. Det vi önskar att du gör är att ge ett betyg efter hur bra innehållet stämmer med rubriken.


Omdöme på Kontantinsats lån

Omdöme på guiden Kontantinsats lån kan du ge genom att skriva vad du tycker om det i kommentarsfältet. Om du givit ett betyg här ovan får du väldigt gärna skriva hur du kom fram till det betyget.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Kontantinsats lån

En reaktion på “Kontantinsats lån

 1. Patrik

  Jag hade tidigare Swedbank men fick inte låna till insatsen där men hos Handelsbanken gick det bra. Men det har varit tvärt om för en kompis så jag vet inte vad det är som avgör det.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.