Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 42. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu

Kontantinsats lägenhet procent

Kontantinsats lägenhet procent? Hur stor måste kontantinsatsen vara vid köp av lägenhet? I Sverige så får du inte belåna bostaden mer än 85 procent. Det gör att du måste ha en kontantinsats på minst 15 procent. Oavsett om du ska köpa lägenhet eller hus. Banken kan ibland kräva ännu högre insats men banken får låna ut max 85 procent av bostaden som säkerhet för lånet. Sen är det upp till banken själva om dom vill ha exakt eller eller mer. Sedan kan du även låna till kontantinsatsen men då med ett privatlån där man inte lämnar bostaden som säkerhet för det lånet.

Så man kan alltså ta ett bolån + privatlån och på så sätt låna 100%. Men man får inte belåna 100% av bostaden. I vår guide Kontantinsats lägenhet kan du läsa en fördjupning om detta om du inte fått svar på din fråga än. Det är också en bra guide att läsa innan köp av lägenhet rent allmänt. Vi försöker samla alla dom vanligaste frågorna där och skriva sånt som vi tycker är allra viktigaste vid köpa av lägenhet. Och vi skulle bli väldigt glada om du tog dig tid att lämna betyg och omdöme på vår guide. Om du inte har någon kommentar att skriva så får du väldigt gärna bara trycka på 1-5 stjärnor.

Kontantinsats lägenhet procent

Vi tror på att prata med andra innan man tar stora viktiga beslut som att låna pengar till en bostad. Byta erfarenheter. Få tips och trix och inte göra samma misstag som andra gjort. Därför har vi ett kommentarsfält på alla guider på Kontantinsats.se där du kan vara med och diskutera det aktuella ämnet. Som i detta fall är Kontantinsats lägenhet procent. Så har du några frågor eller funderingar så kan du alltså skriva dom här nedan.

Kontantinsats lägenhet procent har vi skapat för att informera folk om vilken procent insatsen är på vid köp av lägenhet. Så planerar du på att låna pengar till en lägenhet och vill veta hur stor insats du behöver som minst ska du läsa denna sida. Här förklarar vi att det är minst 15 procent som gäller oavsett vilken bank du väljer i Sverige.


Läs mer om Kontantinsats lägenhet procent

Fick du inte svar på dina fråga om Kontantinsats lägenhet procent eller bara vill läsa vidare om det så har vi samlat ihop länkar till andra guider vi skrivit i ämnet. Vi tipsar även om andra guider vi skrivit som vi tycker är relevanta till ämnet och som vi tror du kanske man vara intresserad av.


2 reaktion på “Kontantinsats lägenhet procent

    1. Kontantinsats Inläggsförfattare

      Hej Sara, Vi förstår inte riktigt vad du menar tyvärr. Köper du två lägenheter så är det 15 procent i kontantinsats på båda, det är ingen skillnad. Återkom gärna och förklara lite mer så får vi se om vi förstår bättre då.

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.