Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 29. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Kontantinsats lägenhet – Hur mycket?

Kontantinsats lägenhet hur mycket? Hur stor är kontantinsatsen för att köpa en lägenhet? När du ska köpa lägenhet i Sverige så måste du ha minst 15 procent i kontantinsats. Det så kallade bolånetaket är det som står bakom det. Det gör att vilken bank du än väljer så måste du ha minst 15 procent i insats oavsett vad det är för bostad du köper. Så oavsett om du köpet en bostadsrätt eller ett hus så är det alltså 15 procent som gäller. Köper du en lägenhet för 3 miljoner så måste du alltså ha minst 450.000kr. 3 miljoner är vad en etta kostar i Stockholms innerstad så därför måste alltså alla som köper en etta ha runt 450.000kr för att kunna köpa lägenhet där. Vilket så klart långt ifrån alla har. Därför väljer fler och fler att låna pengar till sin kontantinsats. Men då med ett privatlån. Men var det det som var meningen med bolånetaket? Att folk skulle låna ännu mer pengar? Men det är nog så att det ändå blivit mindre lån med bolånetaket eftersom det är färre som får ett privatlån + bolån där kostnaden blivit högre för att ta två olika lån. Och göra så det inte är möjligt att ta ett privatlån till kontantinsatsen tror vi skulle vara helt förödande för bostadsmarknaden. Folk måste kunna ta ett privatlån och kunna låna till vad man vill utan att någon ställer frågor om vad man lånar pengar till.

Kontantinsats lägenhet hur mycket?


Läs mer om Kontantinsats lägenhet – Hur mycket?

Du kan ske inte tycker Kontantinsats lägenhet – Hur mycket? svarade på dina frågor? I så fall har du en lista här nedanför där vi hoppas att du gör det. Det är nämligen en lista där vi tagit ut dom guider som är mest relaterade till detta eller som vi tror du vill läsa vidare om av annan anledning.


Lämna betyg och omdöme på guiden Kontantinsats lägenhet hur mycket?

Här kan du lämna betyg och omdöme på guiden Kontantinsats lägenhet hur mycket? genom att de den 1-5 i betyg och lämna omdöme i form av en kommentar.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.