Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 38. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Santander topplista3,95%10000-350000krLåna pengar nu
3.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu

Kontantinsats husköp

Kontantinsats husköp, hur stor kontantinsats måste man ha? Kan man låna till kontantinsatsen? Kontantinsats vid husköp är precis som vid köp av lägenhet. Det vill säga MINST 15 procent enligt LAG. År 2010 infördes ett bolånetak som gjorde att man måste ha 15 procent som kontant instället för tidigare 10 procent. Dessutom börjar fler banker bli hårdare på att amortera. Speciellt på topplånet där man ofta måste ha en plan för att kunna amortera av helt. Om banken har topplån och bottenlån det vill säga. Alla har nämligen inte det.

Låna till kontantinsats

Låna till kontantinsats hittar du på startsidan och är våran absolut populäraste guider vi skrivit. Det var där vi startade och det är våran äldsta guide. Målet med den är att få in fler på bostadsmarknaden som annars riskerar att hamna helt utanför. Där tipsar vi varandra hur och vart vi tagit lån till våran insats och hur bra det fungerat.

Låna mer än 85% så här

Som du nu vet så är det alltså 85% som är gränsen för vad en bank får låna ut med bostaden som säkerhet. Men det går alltså att ta ett lån till mer än så men då med ett privatlån. Vill du jämföra ett sådant lån för att hitta den billigaste räntan kan du titta in låneförmedlare. Där kan du gratis jämföra dessa lån om du väljer en bra.


Vi har självklart mer om Kontantinsats husköp och här är listan

Det här är listan över andra guider vi skrivit om Kontantinsats husköp. Så titta in den och se om du vill läsa någon mer guide vi har i ämnet. För vi tror att du ska läsa på så mycket du bara kan om du planerar att köpa hus inom snart framtiden och vill ha tips inför det köpet som kan bli ditt största i livet.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.