Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Kontantinsats husköp procent

Kontantinsats husköp procent? Hur stor är insatsen vid husköp? Sedan Finansinspektionens nya regler från 2010 så måste du ha minst 15 procent av bostadens värde som insats. Köper du ett hus för 2 miljoner så måste du alltså ha minst 300.000kr. Antingen i sparade pengar eller så får du låna pengar även till insatsen. Men då kan du alltså inte ta ett bolån för dessa 15 procent eftersom själva vitsen är att man inte får ta bostaden som säkerhet mer än 85 procent av värdet av den. Ska du låna resterande 15 procent måste det vara ett lån där du inte lämnar bostaden som säkerhet för lånet. Därför väljer många ett privatlån för att låna till dessa 15 procent. Som helt enkelt är ett så kallat lån utan säkerhet. Även kallat blancolån. Här ovan hittar du en topplista över vart besökare innan dig valt att låna till sina insatser.


Svarade vi på rubriken Kontantinsats husköp procent?

Här kan du ge betyg efter hur bra du tycker vi lyckats vara på rubriken. Vårt mål är alltid att svara på rubrikerna och din åsikt om det är väldigt viktigt för oss.


Sammanfattning av Kontantinsats husköp procent

Sammanfattningen av guiden Kontantinsats husköp procent är följande. Vi svarar bland annat på frågan om hur stor procent kontantinsatsen är vid köp av hus. Och sedan hur man även kan låna pengar till insatsen. Men inte med huset som säkerhet för lånet. För vi skapade den här sajten eftersom det var så få som visste att man faktiskt får låna pengar till insatsen vid köp av en bostad men inte med bostaden som säkerhet bara. Utan med ett lån utan säkerhet istället. Men sedan måste din ekonomi självklart klara det och alla banker godkänner inte detta.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.