Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Kontantinsats husbil

Kontantinsats husbil? Hur stor är kontantinsatsen vid köp av husbil? Ett lån till husbil fungerar exakt som ett billån. Du kan välja mellan att ha ett lån där du lämnar husbilen som säkerhet för lånet och då måste du ha en kontantinsats på minst 20 procent av det husbilen kostar. Så ska du köpa en husbil för 300.000kr så måste du alltså ha 60.000kr själv eller genom ett privatlån. Vidare måste du även köpa husbilen av en godkänd fackhandlare om du ska kunna låna pengar med husbilen som säkerhet.

Men ska du däremot låna till husbil utan att lämna något som säkerhet för lånet utan finansiera ditt köp med ett privatlån istället så behöver du ingen kontantinsats utan kan låna 100%. Kostar husbilen 300.000kr kan du alltså låna 300.000kr. Med förutsättning att du får låna så mycket självklart. Sen får du köpa husbilen av vem du vill eftersom man får använda ett privatlån till vad man vill. Till exempel en husbil. Då kan du alltså köpa den av en privatperson också. Så det finns alltså för och nackdelar med båda alternativen för ett lån är ofta billigare om man lämnar något i säkerhet för lånet. Till exempel är ett bolån väldigt billigt i jämförelse med ett litet snabblån. Men det går inte riktigt att jämföra så heller. Men jämför räntorna och se vilket alternativ som passar dig bäst. Om du har en kontantinsats eller inte. Många väljer privatlån för att det är smidigast också. Mindre papper och man kan ha pengarna långt innan köpet.

Det bästa lånet till husbil

Det vi försöker göra är att ta fram det bästa lånet till husbil. Kom dock ihåg att det framförallt finns två olika lån till husbil och det är att lämna den som säkerhet för lånet och sedan ett vanligt blancolån för att finansiera den. Så lär på dess för och nackdelar mellan dessa två.

Kontantinsats husbil

Kanske är det en sån här husbil du vill köpa? Fin va?

Låna till kontantinsats

Vill du läsa mer om att låna till kontantinsatsen så bör du titta in våran startsida där du hittar guiden Låna till kontantinsats. Det var där det började år 2010 när vi startade Kontantinsats.se. Och sedan dess är det hjärtat i hela sajten. Den guide vi råder alla att läsa oavsett vart dom kommer in på sajten.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.