Topplistan ändrades onsdag 2018-02-21 kl 00:01.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
3.MyLoan låneformedlare2,95%10000-500000krLåna pengar nu
4.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
5.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu

Kontantinsats hus procent

Kontantinsats hus procent? Hur många procent är kontantinsatsen vid köp av hus? I Sverige måste du ha MINST 15 procent hos samtliga banker. Och det har den gjort sedan hösten 2010 när finansinspektionen höjde från tidigare 10 procent. Sen är det fler som erbjuder dig låna även insatsen men då med ett privatlån. Det är såna lån som vi listar här ovan. Där kan du se vad besökare innan dig använt sig av för alternativ när dom lånat till sin kontantinsats. Så vill du låna till kontantinsatsen så kan en bra start vara att börja där för att se om det kan vara ett alternativ för dig/er.


Detta är hela innehåll i guiden Kontantinsats hus procent

Här ser du innehållet i guiden Kontantinsats hus procent så att du innan du läst hela kan se vad den innehåller. Du du ser är rubrikerna till dom olika kapitlen helt enkelt. Du klickar på rubrikerna för att ta dig framåt i guiden.

 • Kontantinsats hus procent »
 • Innehåll i guiden Kontantinsats hus procent (här är du nu)
 • Vanliga frågor om Kontantinsats hus procent
 • Tips på guiden relaterade till Kontantinsats hus procent
 • Läs mer om Kontantinsats hus procent
 • Diskutera och ställ frågor om Kontantinsats hus procent
 • Lämna betyg och omdöme på guiden Kontantinsats hus procent
 • Sammanfattning av Kontantinsats hus procent

Vanliga frågor om Kontantinsats hus procent

Vi får in väldigt många frågor angå Kontantinsats hus procent så därför har vi beslutat oss för att sammanställa dom vanligaste här. Tanken är att kunna hänvisa till det här kapitlet när vi får in samma frågor gång på gång.

 • Finns det bolån utan kontantinsats?
 • Hur många procent kontantinsats på lägenhet?
 • Hur många procent kontantinsats på bostadsrätt?

Finns det bolån utan kontantinsats?

Svar: Bolån utan kontantinsats finns inte i Sverige. Du måste ha minst 15 procent i kontantinsats i Sverige och det spelar ingen roll vilken bank du väljer då alla banker måste följa detta. Och tyvärr kommer nog aldrig kontantinsatsen blir lägre utan snarare högre. Du kan dock låna till kontantinsatsen med ett privatlån och du hittar en topplista här längst upp där du kan se vilka privatlån som flest av våra besökare valt att låna till sin kontantinsats.

Hur många procent kontantinsats på lägenhet?

Svar: Kontantinsatsen på en lägenhet ligger precis som på hus på 15 procent. Och det spela ingen roll vilken bank du väljer.

Hur många procent kontantinsats på bostadsrätt?

Svar: Det spelar ingen roll vilken bostad du köper utan du måste ha minst 15 procent till både bostadsrätt och hus. Oavsett vilken bank du väljer då alla banker i Sverige måste följa 15 procent.


Tips på guiden relaterade till Kontantinsats hus procent

Här följer det några sammanfattningar av andra guider vi tror du kan vara intresserad av. Vi har många guider i ämne och det vi gör här är helt enkelt att sammanfatta dessa.

 • Låna till kontantinsats
 • Kontantinsats hus

Låna till kontantinsats

Låna till kontantinsats hittar du på startsidan. Det är vårt hjärta på hela sajten. Det är våran absolut viktigaste guide och vårt huvudsyfte med hela Kontantinsats.se. Funderar du på att låna pengar till insatsen så är det en gång du måste läsa om du frågar oss.

Kontantinsats hus

I guiden kontantinsats hus hittar du bland annat en fördjupning i vad som gäller när du ska köpa hus i Sverige.


Lista på ännu mer om Kontantinsats hus procent

Här tipsar vi om andra guider vi skrivit om Kontantinsats hus procent och som vi tycker du borde läsa innan du ska låna pengar. Ovanför det här kapitlet hittar du sammanfattningar av guider vi skrivit om just Kontantinsats hus procent men vill du ha en enklare lista där man får en bättre överblick så hoppas vi det här kan hjälpa dig vidare.


Diskutera och ställ frågor om Kontantinsats hus procent

Här nedanför kan du ställa frågor och diskutera Kontantinsats hus procent. Vi har alla guider öppna för våra besökare så vi kan diskutera ämnet innan vi gör något beslut. Vi vill att alla ska jämföra lån efter ha besökt oss då vi tror att vi kan få lägre räntor och bättre villkor så.


Lämna betyg och omdöme på guiden Kontantinsats hus procent

Här har du möjlighet att säga vad du tycker om guiden Kontantinsats hus procent genom att ge den betyg och ett omdöme.


Sammanfattning av Kontantinsats hus procent

Kontantinsats hus procent svarar vi bland annat på hur stor kontantinsats du måste ha vid köp av hus i Sverige och om du ändå kan låna till 100% av huset trots bolånetaket. I den här guiden får du reda på att du MÅSTE ha MINST 15% i insats vid köp av bostad i Sverige oavsett vilken bank du väljer men att du kan låna pengar till kontantinsatsen med ett privatlån. Du ser bland annat vilka lån som besökare innan dig valt att låna till sin insats här ovan.


Här är du nu: Kontantinsats » Kontantinsats hus procent

2 reaktion på “Kontantinsats hus procent

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.