TOPPLISTAN VECKA 21 2019
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
#Ränta fr:
1.Advisa liten2,95%
Jämför lån gratis!
Mer info »
2.Lendo liten3,01%
Jämför lån gratis!
Mer info »
3.Consector liten2,90%
Jämför lån gratis!
Mer info »

Kontantinsats hos ICA Banken

Kontantinsats hos ICA Banken? Kan man låna pengar till sin kontantinsats hos ICA Banken? Ja ICA Banken har ett privatlån där du kan låna upp till 350.000kr till en kontantinsats på en bostad. Självklart med förutsättningen att just du klarar av att ta lånet. Lägenhet eller villa spelar ingen roll. Men det är fullt möjligt att låna pengar till sin kontantinsats med ett privatlån vilket ICA Banken bland annat erbjuder.

Du kan dessutom ta ditt bolån hos ICA Banken så du kan skicka in en ansökan om bolån + kontantinsats på en och samma gång vilket ibland kan underlätta. Vissa tar ett lånelöfte hos en bank och sedan efter det ett privatlån till kontantinsatsen för att på så sätt hoppas att banken inte tar en ny kreditupplysning och ser det eller att dom helt enkelt inte räknar med det. Eller att det finns utrymmer för det i lånekalkylen. Hur som helst så förespråkar vi såklart öppenhet och att man spelar med öppna kort mot sin bank. Så genom att skicka in en ansökan för bolån + kontantinsats på samma gång så tror vi det kan underlätta i längden när man inte spelar bakom ryggen på sin bank.

Bäst i test av lån till insatsen

Hos oss hittar du vårt bäst i test av lån till insatsen och du hittar början av det här ovan. Det du ser där är en topp 5 lista över lån du kan ta till insatsen och den har vi tagit fram tillsammans med våra besökare med bland annat omdöme, betyg och hur populära lånen är hos våra besökare. Du hittar länken till alla lån vi listar precis ovanför listan och där sorterar vi dom sedan efter just omdöme, betyg och hur populära lånen är. Och till det lägger vi även till våra egna recensioner.

Kontantinsats hos ICA Banken

Läs allt om ICA Banken

Om du planerar att låna pengar av ICA Banken så kan du se våran stora guide om dom. Där samlar vi allt om dom på en och samma sida och där kan du bland annat läsa vårt bäst i test av dom.

Jämför via en låneförmedlare så här

Om du planerar att låna pengar av ICA Banken så kan du jämföra deras ränta via en låneförmedlare för att se om det är det bästa lånet för just dig. Så titta in om någon låneförmedlare har samarbete med dom så du kan jämföra dom redan idag.

Betyg på Kontantinsats hos ICA Banken

Tanken med Kontantinsats hos ICA Banken är att vi ska kunna samlas här och diskutera om det är möjligt att låna till insatsen hos ICA Banken först och främst. Sedan samlar vi in så mycket info som möjligt om det som vi sammanfattar så bra vi kan. Och här kan du alltså säga hur bra du tycker vi lyckats med det?

Smart att samla bolån och insats hos samma

Det kan vara så att det är enklare att få låna pengar om man samlar både bolån och privatlån till insats hos en och samma bank. Men det är självklart inte alltid så vilket gör att du bör jämföra innan du bestämmer dig.


Sammanfattning av Kontantinsats hos ICA Banken

Men Kontantinsats hos ICA Banken så vill vi skapa en plattform där vi kan samlas och diskutera lån till kontantinsatsen hos ICA Banken. Och eftersom ICA Banken skriver ut på sin hemsida i skrivande stund att dom kan låna ut till kontantinsatsen så kan vi även informera om det och visa vart det står helt enkelt.


1 tanke på “Kontantinsats hos ICA Banken”

  1. Jag tog ett privatlån där det var billigast och sedan bolån där det var billigast. Jag skulle råda alla att göra så.

Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.