Här ser du veckans topp 5 av lån vecka 11. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
4.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
5.MyLoan låneformedlare2,95%10000-500000krLåna pengar nu

Kontantinsats hos ICA Banken

Kontantinsats hos ICA Banken? Kan man låna pengar till sin kontantinsats hos ICA Banken? Svar: Ja ICA Banken har ett privatlån där du kan låna upp till 350.000kr till en kontantinsats på en bostad. Självklart med förutsättningen att just du klarar av att ta lånet. Lägenhet eller villa spelar ingen roll. Men det är fullt möjligt att låna pengar till sin kontantinsats med ett privatlån vilket ICA Banken bland annat erbjuder. Du kan dessutom ta ditt bolån hos ICA Banken så du kan skicka in en ansökan om bolån + kontantinsats på en och samma gång vilket ibland kan underlätta. Vissa tar ett lånelöfte hos en bank och sedan efter det ett privatlån till kontantinsatsen för att på så sätt hoppas att banken inte tar en ny kreditupplysning och ser det eller att dom helt enkelt inte räknar med det. Eller att det finns utrymmer för det i lånekalkylen. Hur som helst så förespråkar vi såklart öppenhet och att man spelar med öppna kort mot sin bank. Så genom att skicka in en ansökan för bolån + kontantinsats på samma gång så tror vi det kan underlätta i längden när man inte spelar bakom ryggen på sin bank.


En snabb sammanfattning av Kontantinsats hos ICA Banken

Men Kontantinsats hos ICA Banken så vill vi skapa en plattform där vi kan samlas och diskutera lån till kontantinsatsen hos ICA Banken. Och eftersom ICA Banken skriver ut på sin hemsida i skrivande stund att dom kan låna ut till kontantinsatsen så kan vi även informera om det och visa vart det står helt enkelt.


Betyg på Kontantinsats hos ICA Banken

Tanken med Kontantinsats hos ICA Banken är att vi ska kunna samlas här och diskutera om det är möjligt att låna till insatsen hos ICA Banken först och främst. Sedan samlar vi in så mycket info som möjligt om det som vi sammanfattar så bra vi kan. Och här kan du alltså säga hur bra du tycker vi lyckats med det?

[ratings]


En reaktion på “Kontantinsats hos ICA Banken

  1. Marcus H

    Jag tog ett privatlån där det var billigast och sedan bolån där det var billigast. Jag skulle råda alla att göra så.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.