Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 29. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Kontantinsats Handelsbanken

Kontantinsats Handelsbanken? Kan man låna till kontantinsatsen hos Handelsbanken? Tyvärr kan vi inte svara på om du får låna till kontantinsatsen hos Handelsbanken då det är högst individuellt. Som alltid när det gäller att låna pengar. Men det vi kan säga är att det är möjligt att låna till kontantinsatsen med ett privatlån. Sedan får du själv ta reda på om det är hos Handelsbanken du får göra det eller om det är hos någon annan bank. Här ovan ser du dom 10 populäraste lånen till kontantinsatsen just den här veckan hos våra besökare till exempel.

Där ser du banker, andra långivare, låneförmedlare och jämförelsetjänster. Vi försöker lista alla så vi har den bredaste och tydligaste jämförelsen av alla där vi helt lägger makten hos besökaren att själv ta tag i sin ekonomi. Det är hela våran vision med Kontantinsats.se. Så antingen kan du gå till Handelsbankens hemsida och ansöka om ett privatlån till kontantinsatsen eller så kan du välja något alternativ i topplistan. Alla har omdöme och betyg från tidigare besökare och sedan har vi även en egen recension om samtliga alternativ.

Du får inte belåna bostaden med än 85% oavsett vilken bank du väljer men du får låna resterande 15%, det vill säga kontantinsatsen, med ett privatlån. Ett privatlån är ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för lånet och får därför låna pengar till vad du vill. Exempelvis en kontantinsats till din nästa bostad.

På startsidan har vi lagt guiden Låna till kontantinsats och den tycker vi alla som funderar på att låna till insatsen bör läsa. Tanken med den är att vi tillsammans ska visa hur vi väljer att låna till insatsen. Och sedan ge omdöme och betyg på detta.

Kontantinsats Handelsbanken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.