Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Kontantinsats för lägenhet

Kontantinsats för lägenhet? Hur stor måste kontantinsatsen vara som minst när man ska köpa en lägenhet? Svar: I Sverige måste man ha minst 15 procent i kontantinsats om man vill köpa en lägenhet. Det innebär alltså att man behöver 450.000kr om man vill köpa en lägenhet för 3miljoner. Det spelar ingen roll vilken bank man går till utan det är alltid minst 15 procent som gäller. Det gör att många har svårt att ta sig in på bostadsmarknaden och det försöker vi göra något åt genom att ha skapat den här sajten där man kan se sina möjligheter till att låna till kontantinsatsen.

För man får låna till sin kontantinsats genom att ta ett vanligt privatlån till den delen. Ett privatlån är alltså ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för lånet. Till skillnad mot ett bolån där du lämnar bostaden som säkerhet för lånet. Och det är alltså för bolånet du max får vara 85 procent av bostadens värde. Så då kan alltså en finansiering av en lägenhet för 3milj se ut så att du får ta ett bolån på 2550.000kr och ett privatlån på 450.000kr.

Kontantinsats för lägenhet


Vill du läsa mer om Kontantinsats för lägenhet?

Kontantinsats.se kom till för att upplysa människor om att man kan låna till kontantinsatsen och därför skriver vi väldigt mycket om just att köpa lägenhet. Vill du läsa vad vi skrivit i ämnet så har vi radat upp några guider som vi tror du vill läsa.


2 reaktion på “Kontantinsats för lägenhet

 1. Madde

  Är topplistan privatlån som jag kan prova ansöka om och se om jag kan låna till en kontantinsats? Jag funderar nämligen på att köpa en lägenhet efter ha flyttat runt på andra hand i över 5år. Men för att kunna köpa en lägenhet för 2milj så måste jag har 300.000kr och jag har bara samlat ihop hälften än så länge och skulle vilja se om jag kan låna 150.000kr med ett privatlån.

  Svara
  1. Kontantinsats Inläggsförfattare

   Hej Madde, Ja det går att låna pengar till kontantinsatsen med ett privatlån i skrivande stund.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.