Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 28. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Kontantinsats för bostadsrätt

Kontantinsats för bostadsrätt? Hur stor är kontantinsatsen? Svar: För en bostadsrätt i Sverige måste du lägga in 15 procent själv. Så köper du lägenhet för 2milj så måste du alltså ha 15 procent av 2milj själv eller genom ett privatlån. 15 procent av 2milj är 300.000kr. Du måste alltså ha 300.000kr själv eller ta ett lån där du inte lämnar din bostadsrätt som säkerhet för det lånet. Med ett bolån lämnar du bostaden som säkerhet för lånet. Det gör att dom har en säkerhet för att du ska betala ditt lån och gör du inte det kan dom säljer din bostad och ta pengarna. Men den säkerheten tar banken mindre risk och behöver därför inte ta riktigt lika mycket betala som vid ett privatlån där dom inte har någon säkerhet alls för att du ska kunna betala tillbaka det mer än en sedvanlig kreditprövning och så vidare. Men du kan alltså ta ett privatlån på 15 procent av det du köper din bostad för och sedan ta ett bolån på resterande 85 procent. I vår guide Kontantinsats bostadsrätt uppdaterar vi löpande allt om att köpa lägenhet i Sverige.

Kontantinsats för bostadsrätt


Läs mer om Kontantinsats för bostadsrätt

Har du inte hittar det du söker hör ovanför i guiden Kontantinsats för bostadsrätt så hoppas vi att vi här kan tipsa om andra guider vi skrivit i ämnet och som vi tror du kan vara intresserad av att ta del av. Så fort vi skrivit en ny guide som vi tycker passar in hör så kommer den automatiskt upp här sedan. Så menyn är alltså ständigt uppdaterad.


Lämna omdöme och betyg på Kontantinsats för bostadsrätt

Här kan du säga vad just du tycker om guiden Kontantinsats för bostadsrätt genom att trycka på stjärnorna och lämna en kommentar.

[ratings]


Här är du nu: Kontantinsats » Kontantinsats för bostadsrätt

2 reaktion på “Kontantinsats för bostadsrätt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.