Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Kontantinsats ett måste

Kontantinsats är ett måste tyvärr. Du måste ha minst 20 procent i insats vid köp av en bostad. Du kan alltså inte belåna bostaden mer än max 85 procent. Och ibland inte ens så mycket om banken tycker det är för stor risk att låna ut pengar till dig. Men dom får låna ut max 85 procent. Men det är bara din ekonomiska situation och val av bank som kan göra att du inte får låna pengar till insatsen. Hela eller delar av den. För man får låna pengar till insatsen med ett privat. Alltså inte belåna bostaden utan ett lån utan säkerhet. Så har du inte hela insatsen så är det värt att prova se om du får låna till insatsen också alltså. Om du nu vill låna pengar och köpa din bostad snabbare det vill säga. Den många har gjort är att ta lån till insatsen och sedan värda upp bostaden inom en viss tid eller efter en renovering och på så sätt få bort insatsen.


Lista på fler guider om Kontantinsats ett måste

Lista över mer om Kontantinsats ett måste är ett kapitel där vi enkelt listar några av våra mest populära guider om att låna till insatsen. Vi har skrivit guider om att låna till insatsen ända sedan år 2010 och det har vi gjort varje vecka sedan dess. Så du kan nog förstå hur många det blivit.


Har du några frågor om Kontantinsats ett måste?

Om så är fallet så kan du ställa dina frågor om Kontantinsats ett måste i kommentarsfältet.


Vi vill ha ett betyg på Kontantinsats ett måste

Ser du stjärnorna här nedanför? Där kan du vara med och ge ditt betyg på Kontantinsats ett måste. Där kan du även se en sammanfattning av betygen som besökare innan dig har givit guiden.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.