Veckans topplista över lån - v.50 2017

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.50 2017. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades tisdag 2017-12-12 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian

Kontantinsats bolån

Kontantinsats bolån? Hur står är kontantinsatsen? Finns det bolån utan kontantinsats? Svar: I Sverige är det MINST 15 procent i kontantinsats som gäller sedan Finansinspektionens nya regler som kom hösten 2010. Alltså kan du inte hitta en bank där du kan få mindre kontantinsats. Däremot kan du låna till kontantinsatsen om du har möjlighet till det. Men då genom ett privatlån. Alltså ett lån där du inte lämnar bostaden som säkerhet för den delen av lånet. Privatlån är ett lån utan säkerhet där du alltså inte lämnar något i säkerhet för lånet och får köpa vad du vill för pengarna. Till exempel använda dom till kontantinsatsen på din bostad.

Låna till kontantinsatsen med ett privatlån

Vill du låna till kontantinsatsen med ett privatlån så kan du titta in våran topplista över privatlån som visar vart besökare valt att låna till sin kontantinsats just den här veckan. Vi har både den enkla topplistan som visar en nerbantad version av topplistan och sedan har vi även den stora topplistan där du hittar omdöme, betyg, recensioner och mycket mer.

Kontantinsats bolån


Innehåll i guiden Kontantinsats bolån

För att du så enkelt som möjligt ska kunna hitta det du söker i guiden Kontantinsats bolån så har vi radat upp rubrikerna till dom olika kapitlen här. Så det är bara att klicka på rubrikerna för att direkt ta dig till det kapitlet.

 • Kontantinsats bolån »
 • Låna till kontantinsatsen med ett privatlån
 • Innehåll i guiden Kontantinsats bolån (här är du nu)
 • Fördjupning i Kontantinsats bolån »
 • Sammanfattning av Kontantinsats bolån
 • Tips på guiden relaterade till Kontantinsats bolån
 • Läs mer om Kontantinsats bolån
 • Fråga något om Kontantinsats bolån
 • Omdöme och betyg på guiden Kontantinsats bolån

Fördjupning i Kontantinsats bolån

Det är är kapitlet för dig som vill ha en fördjupning i Kontantinsats bolån. Funderar du på att låna till kontantinsatsen tycker vi att du bör läsa denna innan det. Vi satsar på att 90 procent ska hitta det dom söker redan innan menyn men för dom 10 procent som inte gör det så har vi bland annat skapat den här fördjupningen.

 • Så här kan en finansiering av en bostad alltså se ut

Så här kan en finansiering av en bostad alltså se ut

Du köper en bostad för 2milj. 15% av 2milj är 300.000kr. Du tar ett privatlån på 300.000kr och ett bolån till resterande 85 procent. Vissa banker har dock ännu ett privatlån där emellan. Så att kontantinsatsen är på 15% sedan ett topplån på 10% till och sedan 75% bolån istället. Men då är det bara byta bank om inte det passar dig.


Sammanfattning av Kontantinsats bolån

Kontantinsatsen är alltid 15% oavsett vilken bank du väljer. Oavsett om du köper en lägenhet/bostadsrätt eller ett hus/villa. Du kan dock låna till kontantinsatsen och det gör du med ett privatlån. I den här guiden kan du bland annat läsa om vilka lån som våra besökare oftast väljer att använda för att låna till sin kontantinsats.

Kontantinsats bolån


Tips på guiden relaterade till Kontantinsats bolån

Här tipsar vi om guider som är relaterade till Kontantinsats bolån. Och det vi gör är att vi sammanfattar dom kort med några meningar för att du ska se om det är något för dig eller inte.

 • Bolån utan kontantinsats
 • Kontantinsats till hus och lägenhet är samma?

Bolån utan kontantinsats

En av våra första guider var Bolån utan kontantinsats och där har vi skrivit väldigt mycket som vi tror du vill läsa om om du finner guiden du är i ny intressant. Den handlar om samma sak men är en lite mer djupgående guide. En av våra största.

Kontantinsats till hus och lägenhet är samma?

Det är ingen skillnad på kontantinsats till hus och kontantinsats till lägenhet. Men däremot gäller andra regler vad gäller kontantinsats till bil.


Läs mer om Kontantinsats bolån

Läs mer om Kontantinsats bolån är en meny över andra guider vi skrivit i ämnet eller som är relaterade till det. Så har du inte hittat det du söker eller bara vill läsa vidare om kontantinsats och bolån så hoppas vi att du hittar något här. Här tipsar vi nämligen om guider vi tror du kan vara intresserad av att läsa.


Fråga något om Kontantinsats bolån

Du får väldigt gärna ställa en fråga eller vara med och diskutera om Kontantinsats bolån här nedan i kommentarsfältet. Vi på redaktionen svarar ofta inom 24 timmar och andra besökare är också ofta väldigt snabba.


Omdöme och betyg på guiden Kontantinsats bolån

Vi skulle bli otroligt glada om du ville ta en minut och sätta omdöme och betyg på guiden Kontantinsats bolån som du precis läst.

(34 röster och i snitt: 4,74 av 5)

Här är du nu: Låna till kontantinsats » Kontantinsats bolån

Det här inlägget postades i Bolån, Kontantinsats, Kontantinsats bolån. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kontantinsats bolån

 1. Fam. Höglund skriver:

  Så om min familj ska köpa en villa för 4 miljoner så måste vi alltså ha 600.000kr i kontanter eller genom ett privatlån? Det är ju helt galet hur det blivit. Vilka har råd med det liksom.

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Fam. Höglund, Ja tyvärr är det så galet idag. Och det är nog priserna som är galnare än reglerna egentligen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.