Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 28. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Kontantinsats bilköp

Kontantinsats bilköp? Finns det billån utan kontantinsats? Ja det finns billån utan kontantinsats och det är privatlån/Blancolån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. När du lämnar bilen som säkerhet för lånet måste du ha en insats på minst 20 procent oavsett vilken bank du väljer i Sverige men lånar du pengar med ett privatlån/Blancolån så kan du låna 100% istället. Däremot blir räntan ofta högre när du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet men långt ifrån alltid så du måste alltid jämföra lån innan du ska låna pengar.

Kontantinsats bilköp


Läs mer om Kontantinsats bilköp

Detta är en lista över andra sidor vi skrivit om Kontantinsats bilköp. Så om du vill klicka dig vidare till andra sidor om ämnet kan du ta dig vidare här.


Sammanfattning av Kontantinsats bilköp

Kontantinsats bilköp är en sida där du kan läsa om hur insatsen vid köp av bil ser ut. För det skiljer sig nämligen mellan billån med bilen som säkerhet och när du lånar utan säkerhet. Det är 20% om du lämnar bilen som säkerhet och 0% vid privatlån till bil.


Här är du nu: Kontantinsats » Kontantinsats bilköp

Vi vill bygga en sajt som verkligen ger mervärde för våra besökare därför blir vi väldigt glada om du vill ta dig tid och säga vad du tycker om guiden Kontantinsats bilköp så vi kan bli bättre för varje nytt besök vi får. Vi vill bygga en sajt för våra besökare med våra besökare. Var med och diskutera och ställ frågor om här nedanför. Vi på redaktionen svarar oftast inom 24 timmar och andra besökare brukar vara minst lika snabba.

2 reaktion på “Kontantinsats bilköp

  1. Kontantinsats

   Hej Alek,

   Ja det finns billån utan kontantinsats och det är ett privatlån till bil som gäller då (även kallat blancolån). Nu har vi lagt till mer info om det även i den här guiden. Tack för din fråga!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.